Milyen sorozatszámot kell beírni?
Figyelt kérdés
Internet Download Manager letöltő programom van. De kiírja mikor le akarok tölteni valamit hogy rossz sorozatszámmal regisztráltam. Ezután be ad egy kitöltő részt ahova vezeték nevet, utónevet, e-mail címet és sorozatszámot kell írni.2009. jan. 11. 15:03
1/6 anonim válasza:
Nem néztem utána, de szerintem ez ingyenes program lehet csak a regisztráláshoz meg kell adni az adatokat és küldenek egy beléptető kódot. Ez nem biztos csak tipp. Akkor van gond ha kérik a számlaszámot és írják, hogy mennyit utalj. Persze a regisztrálással nem vonja le a számládról.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt értem.De nem tudom hogy kell megnézni azt a sorozatszámot , és hiába írok be magamtól egy számot azt sem fogadja el.De mostmárra már nem találoma gépen sem a programot. Van-e olyan hely ahonnan az inetrnetről tudok telepíteni??Mert letölteni semmiképpen nem tudok...
2009. jan. 12. 14:21
3/6 anonim válasza:
Helló!
Írj egy privát emailt nekem és elküldöm ami kell.
4/6 anonim válasza:
Nekem is van ez a progi és nálam is ez volt a gond.Valószínűleg neked is egy próbaverziód van ami azt hiszem 15 nap után nem enged letölteni.Találtam egy másikat ami meg van crackelve és nem kell neki sorozatszám.Ezen az oldalon megtalálható, csak regisztrálni kell ami ingyenes oldal. [link]
5/6 anonim válasza:
Nem értem miért nem válaszolsz a leveleződre küldött levelemre. Ott mindent elmondok, küldöm a progit amely néhány mega.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válszt , de egyenlőre (valószínű) meg tudtam oldani a problémát.Ha legközelebb lesz hasonló gondom remélem akkor is számíthatok a válaszotokra.Mégegyszer köszönöm!!!!
2009. jan. 15. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!