Hogyan tudok videót letölteni a youtube-ról? Valamint Thomasos mesét honnan tudok letölteni v Eperkét:D!?
A save2pc-t már próbáltam de ez a szutyok gép nem telepiti mert binary file v mi a hóhérom:SXD még ikon-t se találok a gépen róla:S
A hugomnak szeretnék mese videót letölteni a youtube-ról főleg thomasosat (de ha van olyan oldal ami ingyen letudom ezt tölteni az is jó) de nem tudok csak hangot letölteni:((( Segítsetek ha tudtok:)Köszi
ha nem csak youtube-ról szeretnél letölteni akkor ajánlanám a downloadhelper nevű progit nagyon jó én is ezt használom és mindent leszed amit csak akarsz pl: még megavideo.com ról is le tud szedni csak egy hátránya van hogy mozillán megy csak és .flv-be tölti le a videókat de ezt kitudod küszöbölni azzal hogy a videó letöltése után a cím mögé beírod hogy .avi pl: a film címe VIDEO1 akkor ez lesz belőle: VIDEO1.avi
LETÖLTeni innen tudod: [link]
remélem tudtam sgíteni
ezt az oldalt most találtam remélem jó lesz
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!