Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol lehet a Windows XP-t...

Hol lehet a Windows XP-t letölteni a netről és kírni cd-re hogy újra tudjam telepíteni a gépemet?

Figyelt kérdés
2008. jan. 11. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább torrent és dc hálózatok, vagy (fizetős) warez oldalak, ahol fellelhető.
2008. jan. 12. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ajánlanám netről letöltött op.rendszer telepítést,mert veszélyes lehet!!! Inkább szerezz ismerőstől,és írd ki magadnak. Bármilyen progit meg tudsz szerezni, de ezzel nem érdemes kockáztatni!
2008. jan. 12. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ismerőstöl... nekem már vista van fent....

mivel hacker vagyok!

hátha, mersz kockáztatni akkor torrent, dc, és fizetős oldalakat(warez) ezekről lehet szedni... de ha bátor vagy próbáld ki a Linux-ot...

kb.ennyi

2008. jan. 13. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféleképpen se tört verziót tegyél fel. (Valszeg már van benne valamy spyware)

Kérj kölcsön valahonnan egy eredetit.

off

Hacker, mi? Vistával? Ehe..ehe...

2008. márc. 24. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Neemvagytok ti normálisak :D

Há hogy lenne spyware egy cd isoba?(jó ha akarok tudok bele tenni nade milyen má az, meg arról úgyis kiderül hamar hogy az a verzió nem jó és ne tőccsék a népek)

Meg mi az hogy veszélyes letölteni és feltenni?

Szerintetek az emberek nagy részének honnan van? :D

Nameg egyesek csinálják a naprakész installokat hogy minden addigi napig kiadott frissítés bennevan, esetleg tuning verziók vagy csonkoltak gyengébb gépekhez pl experince minixp.

A torrentek.hu oldalon keress egyet az tutira jó, és ameik oldalra lehet regisztrálj és töltheted is.

2008. máj. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!