Hogyan tudom véglegesen bármilyen lejátszón nézhető formára konvertálni a Windows Movie Maker filmemet?
ha véglegesen mindenhol lejátszahtó fájlt akarsz, akkor konvertáld kodek nélküli aviba.
lesz néhány tíz-száz giga, de legalább minden lejátssza.
ha hagyományos Mpeg2 DVD filmet akarsz készíteni, akkor ajánlom a Nero Vision Expresst. WMV-ből is konvertál
Néztem rengeteg hasonló kérdést,és sokan azt mondják simán a filmfájl mentésével is át tudom konvertálni magában a maker-ben,de nekem nincs is olyan opcióm...vagy tényleg ennyire nem értek hozzá.
Mások a Format Factory-t ajánlották,de valami miatt nem konvertálja át nekem.
Megnézem ezt a verziót is köszönöm!!!:D
Ezek a javaslatok HD-s fotógépppel készitett fájlokra is érvényes?
Más:
1./ DV szalagos Digikamera 60perces felvételt eddig ugy irtam DVD lemezre, hogy egy iró-olvasó DVD készülékbe vezettem a jelet és bőven ráfért a 4,7GB-os lemezre.
2./ Ha viszont a kamerából közvetlen a laptopba vezettem a jelet,a merevlemezemre kb. 8GB-nyi kiterjesztésű fájl került. Ez már nem fért rá egy DVD-re.
Mit gondoltok? Van megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!