Milyen Linuxot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen Linux lenne a megfelelő az én gépemhez, de már nagyon kezd elegem lenni a Windows-ból :@.. Szóval
Intel Celeron 2,6ghz
1gb RAM
128mb VideoRAM
250gb HDD
sound max integrált
és sound blanster 5.1 hangártya
Most Windows 7 van fent, az XP-vel rengeteg gondom volt, de a 7 is kicsit cseszekszik.. Kipróbálnám tehát a Linuxot,legalább a 7 mellé,hátha jobban beválik, és akkor leszerződtetek :) :)(nem lassú a 7..[ritkán igen])
Köszi a normális válaszokat ,
2010. nov. 11. 19:37
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de esetleg kicsit bővebben, mert nem nagyon vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal... :\.. Egyébként olyat szeretnék, amivel azért elég gyors marad a gép, és mindent támogat rendesen.. Jah, a háló lemaradt am.. Van Enerthel, de van Intel integrált..
2010. nov. 11. 19:41
3/18 anonim válasza:
Te nem Pest megye szélén laksz és Sz.Zs. a monogramod?
4/18 A kérdező kommentje:
A monogramm nem stimt, de nem is annyira Pest megye széle:)
2010. nov. 11. 19:44
6/18 anonim válasza:
7/18 A kérdező kommentje:
Első,nagyon szépen köszönöm :)
2010. nov. 11. 19:50
8/18 anonim válasza:
Az unix a mag,a linux az operációs rendszer,az ubuntu pedig egy erre épülő disztribució,ami gnome felhasználói felülettel rendelkezik.(van kde is,az a kubuntu)
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) Majd felteszem, már csak cd-t kell vennem, meg le kell töltenem :)
2010. nov. 11. 19:57
10/18 anonim válasza:
fel tudod tenni pendrive-ról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!