Hogyan törölhetném le a gépemről és a netemről is a "sweetIm" nevű programot?
Figyelt kérdés
Elég viccesnek tűnik, de anyám "véletlenül" feltelepítette, és nem tudom hogyan kell letörölni, már borzasztóan idegesít, mert sehol nem találok róla semmit. Légyszi, segítsetek! Előre is köszönöm!2010. nov. 11. 19:03
21/31 anonim válasza:
sikerült közben eltávolítanom :)
22/31 anonim válasza:
Ritka féreg egy program és rohadtul lassítja a böngészőket, ráadásul sehogysem találtam meg az uninstallját. Végül vezérlőpultból töröltem meg mozilla bővítmények közül.
23/31 anonim válasza:
Így próbáld meg: http://www.youtube.com/watch?v=DhUtn19hD1g
24/31 anonim válasza:
Uff.Köszi nekem is segítetek!Kerestem a vezérlőpultban, ott nem azon a néven találtam,de a bővítménynél sikerült!
25/31 anonim válasza:
Mozzilásoknak elég annyit csinálni hogy kitörli a bővítményeket de ujlapnál mindig elöjön
én teljesen megoldottam FUTTATÁSBA %appdata% és törlöd a mozzilát
26/31 anonim válasza:
Rájöttem hogy lehet a Chrome-ból kitörölni, hogy amikor megnyitod ne a sweetim keresője jöjjön be: beállítások - beállítások- "induláskor" -nál az adott oldal vagy oldalak megnyitása, oldal beállítás-ra katt és ott is ki kell törölni a sweetim-et
27/31 zsazsy2 válasza:
Sziasztok!
Nekem még mindig nem sikerült!
Vki segítsen! Köszi
28/31 anonim válasza:
Win8 ról elég nehéz eltávolítani
29/31 AtthysKA válasza:
Az uninstall után a Junkware Removal Tool / Hitman Pro / Malwarbytes Antimalware hármassal egész szépen ki lehet pucolni minden maradványát ennek a szennynek. Mindhárom használható ingyen is.
30/31 sipsa válasza:
Ez a progi tényleg tuti! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!