Ha már egyszer letöltöttem a Microsoft Powerpoint 2010-et akkor még egyszer le tudom tölteni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a próbaverziós változatot de sajnos lejárt, pedig nagyon kéne mert egy fontos projekten dolgozom amihez nekem powerpoint 2010 kell :(Mit csináljak hogy le tudjam még egyszer tölteni??2010. nov. 11. 15:37
1/5 anonim válasza:
Le letöltheted de nem fog indulni,azt fogja kiírni ,hogy lejárt.Én úgyan így jártam a Photoshine programmal.
2/5 anonim válasza:
tölts le az utorrentet majd menj fel isohunt.comra és keress rá a microsoft office 2010 re töltsd le a neked megfelelőt, és installáld a readme szerint.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
De olyat nem lehet h valami kódot beírok mert azt kéri... :S
2010. nov. 15. 16:23
4/5 anonim válasza:
ha tudod akkor természetesen írd be...
(ugyanis, sz.szám szempontjából, nem mind1, hogy melyik verzióról van szó, melyiket töltötted le?... Office 2010 Home and Student, Home and Business, Standard, Professional Plus?)
5/5 vagyokakilehetek válasza:
ha letöltöd és installálni akarod még egyszer akkor valóban ismét azt fogja kiírni hogy lejárt már. mivel a reg adatbázisban is bejegyzést ír,
viszont mielőtt installálni akarnád még egyszer előtte uninstalláld a régi verziót. és hogy maradéktalanul eltakarítsd a régi verziót a Your Unin-staller! programmal távolítsd el.
ezután már felteheted ismét a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!