Skype-ba belehallatszanak a számítógépen lejátszott hangok. Megoldás?
Figyelt kérdés
Skype hívásba behallatszik (ezáltal a beszélgetőpartnernél is hallható) minden ami a gépemen történik, pl teamspeakelni ezzel szoktunk CS meg CoD közben, és a többiek hallják ami nálam van. elég idegesítő. 32 bites oprendszerrel nem csinálta, nem tudom ezzel miért, és nem is tudok mit beállítani, elvileg átnéztem már mindent. Volt másnak is ilyen?
A beépített térmikrofonnal nincs ilyen probléma, csak ha bedugom a fülesmikrofont.
Dell Studio 1555 laptop, 64 bites Win 7 professional.
2010. nov. 11. 14:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem a mikrofonod túl érzékeny. Próbáld meg lehúzni vagy távolabb tenni a hangszórótól.
2/5 A kérdező kommentje:
nem jól értetted a kérdést, be van dugva a fülhallgató és a mikrofon is. Szoftveres probléma, nem hardveres.
2010. nov. 11. 17:17
3/5 anonim válasza:
ismerős :D nem nekem volt hanem unokatesómank, nem tudom hogy oldotta meg. deja, még azt is tisztán hallani amikor pl belép vki msn be vagy enét halgatsz, fullra átviszi minden hangját
4/5 A kérdező kommentje:
Ó hát nagyonjó de nem kérdeznéd meg? :D
2010. nov. 11. 18:27
5/5 anonim válasza:
most kérdeztem emg meg tőle skpon de azt mondta nem tudja. szerintem nem erőltette meg magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!