Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lego Football Mania c. program...

Lego Football Mania c. programhoz kéne segítség! Nem reagál sem billentyűre sem az egérre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a problémám vele, hogy netről töltöttem le, rendesen el is indul minden, betöltő képernyő után viszont nem reagál egyetlen billentyűre sem, sem az egérre. Angol fórumon olvastam, hogy kompatibilitási módban kéne futtatni 98/ME. Úgy megpróbálom, úgy meg olyasmit ír ki, hogy nem jó a serial. Netről megpróbáltam megrendelni, de sehol sincs meg. Eredeti serialom van, viszont neten sehol sincs fenn rendes módban, CD képfájlként v agy hasonló. Nem tudjátok hogy lehetne- e ezt megoldani, vagy egy olyan magyar oldalt linkelni, ahonnan meg lehet rendelni, és van is raktáron? vagy esetleg valaki nem tudja CD képfájlként feltölteni valahová? Nagyon-nagyon kéne ez a program :S Légy szíves valaki...
2010. nov. 9. 17:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!