1/5 anonim válasza:
Ha százezres programról lenne szó, akkor még meg is érteném azt, hogy ingyen meg akarod szerezni. De egy számodra hasznos program jogtulajdonosa EZER forintot kér azért, hogy jogosan használhasd a programját... Nem igazán hiszem, hogy ez olyan nagy összeg lenne, hogy ne lehessen kifizetni :( Ráadásul magyar fejlesztő terméke...
Amúgy DC++-on, torrenten előfordulhat, hogy találsz hozzá regkódot.
2/5 A kérdező kommentje:
Én megvenném, de nem tudom, hogy hasznos-e? Lehet, hogy nem jó semmire. Egy hasonlót letöltöttem, de semmi értelme. De ha valaki tudna valamit ajánlani, ami segít szavakat tanulni?
2009. jan. 9. 21:36
3/5 anonim válasza:
Na nemazért de a letöltés gombra kattintva ingyen letölthető és kipróbálható, most nyomtam végig. Gyakorolni szerintem jó és egy ezrest megér...
4/5 anonim válasza:
Előző hozzászólónak teljesen igaza van de ha mégsem akarsz fizetni van itt egy ingyenes én ezt használom és tetszik! : [link]
Sok szerencsét
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Letöltöttem a Vocat és tényleg jó.
2009. jan. 11. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!