Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik a felirat?

Miért nem működik a felirat?

Figyelt kérdés
Letöltöttem ma egy "avi" formátumú filmet hozzá angol nyelvű (srt) feliratot. De bármelyik lejátszón indítom el a felirat ilyen ékezetes össze-vissza betűkből áll. Próbáltam a felirat kódolást átállítani de nem lett jó. Most mit tudnék kezdeni vele?
2010. nov. 8. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ha jegyzettömbbel megnyitod a feliratot ott is össze vissza betűk vannak vagy angol ott a szöveg?
2010. nov. 8. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
ott is össze-vissza.
2010. nov. 8. 21:47
 3/7 anonim válasza:
Tölts le máshonnan feliratot, és ha adhatok tippet, akkor minda2t nevezd el ugyanúgy, és a VLC media playerrel tökéletesen működik. Googleba beirod, hogy VLC media player letöltés, és már kész is.
2010. nov. 8. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

letöltöd a feliratot, ugyanaz legyen a neve, mint a filmnek és egy mappába legyen

én Media Player Classic-ot használok az mindent lejátszik és van felirat, van aki BS playeres és van aki VLC t használ(mint az első hozzászóló :) )

2010. nov. 8. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
3. hozzászóló, bocsánat rosszul emlékeztem XD
2010. nov. 8. 22:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a baj hogy ehhez a filmhez nem nagyon tudok máshonnan feliratot letölteni (ami stimmel is hozzá). Egyébként én is VLC-t meg bs playert használok de ezzel egyik sem bír el.:(
2010. nov. 8. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs másik felirat necces a dolog...

De: jegyzettömbben megnyitod >>> szerkesztés/csere az összesre...azokkal amik rosszak.

De másolt srt-vel próbálkozz!

Melyik film, milyen fps-el...talán lesz még felirat...

2010. nov. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!