Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Apám szerint p..nci vagyok,...

Apám szerint p..nci vagyok, amiért a Total Commandert csak egérrel tudom kezelni. Igaza van szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő már az egyetemen is kizárólag PS2-es billentyűzettel kezelte. Azt mondta, aki nem tudja a TC-t rendesen kezelni az egy barom és mellesleg egy p..nci is (bocs, tényleg ilyen szavakat használ sajnos).

febr. 15. 08:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor csak nekem nem volt még egerem akkoriban.😅

febr. 15. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Ott van alul felsorolva egy pár, meg sem kell jegyezni, mindenesetre ettől senki nem lesz p..nci...
febr. 15. 14:16
 13/14 CspCsj ***** válasza:

Boss level = terminal + MC

Felnőve rájövünk, hogy a szüleink sem mindentudók.

Ha valaki heccel vagy sérteget, de te ezen túllépsz, és nem zavar, hogy ki minek hív, akkor szerintem sokkal magabiztosabb és önállóbb leszel.

Egyébként a trágár beszéd jellemzően az önkontroll hiánya, bár sokan azzal magyarázzák, hogy ezzel vezetik le az indulataikat.

febr. 15. 15:28
 14/14 gentoojedi ***** válasza:

Kérdező! Kérdezd meg apádat tudja-e a Wordot egér nélkül kezelni? Egyik haverom 2 perc alatt egy A4-es oldalnyi formázatlan szöveget billentyűzetkombinációkkal meg tud formázni.

Ha nem tud, monde meg neki, hogy az Ő korosztályára való tekintettel illene tudni, szóval ő is egy pnci.

Aztán, ha nagy a szája, mondd meg neki regeljen fel ide. Elintézem. :)

febr. 15. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!