Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jelenleg win 10 pro 64bit van...

Sajtopogi kérdése:

Jelenleg win 10 pro 64bit van a gépen újra akarom rakni, de semmi kep nem win 11, a win 10 64bit enterprise gondolkozom mert kevesebb a szemét benne stb Játékra melyik lenne jó?? A hardveres gyorsító tar be kapcsolható ha jól tudom

Figyelt kérdés

Win 10 enterprise, win 10 Pro

64bit 40gb ram rtx3060 12gb

febr. 5. 09:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ki beszél lopásról, legálisan le lehet tölteni és lehet kulcsot is vásárolni
febr. 5. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:
igazán nem értem mire gondolsz :D, de ezek nem a kérdésre adott válaszok ezek random dolgok :d
febr. 5. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem tök felesleges az Enterprise, és nincs benne kevesebb szemét, csak más szemét van benne. Ha a Win10 alapállapotban futó komponensei problémát okoznak a teljesítményben, akkor az a hardver alapból problémás és nem fogja megoldani semmilyen kuruzslás és mítosz kergetés az enterspájz, meg ltsc verziók kapcsán.

A Win10 támogatás meg fog szűnni hamarosan, persze lehet anélkül használni, csak szerintem nem érdemes, ha a géped alkalmas a Win11 futtatására, akkor nem nagyon látom, hogy miért ne azzal használd főleg ha csak játszol. De ez a te dolgod.

febr. 5. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"...win 10 64bit enterprise gondolkozom mert kevesebb a szemét benne..."

Amelyik kiadásra gondolsz annak "Eterprise LTSC" a neve és van Win.10 és Win.11 verzióból is.

febr. 5. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Hiába törölteted ki hogy a lopás bűn. Mert szerinted nem az.
febr. 5. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Eskü nem vagy százas 😂😅 már bocsi de itt senki nem beszélt lopásrol csak a majom agyad 😂lehet kulcsot venni és lehet legális oldalról is letölteni és a kulcs is legális akkor mi lopás
febr. 6. 05:58
 7/7 anonim ***** válasza:
25%

Azért egy Win10/11 Pro és egy Enterprise licencelés között van különbség.. Eleve nincs belőle egy darab, ez mindenképpen mennyiségi licencelés, ráadásul olyan felületen, amilyenbe mezei júzer be sem jut. Ez nem csak egy kulcs, oszt' már legális is, legalább is nekem nem tűnik annak. A mezei Pro/Home kulcsok mások, ott vagy OEM termékről választják le, vagy új hardverrel "kötelezően" vásárolt retail-t értékesítenek.

Ráadásul az enterprise-hoz kell eleve egy licencelt Pro is. Hivatalosan legalább is. Ettől függetlenül működhet, használható is lehet, otthonra ennek egy gépes környezetben a világon semmi értelme nincsen. Olyasmi ez, mintha Linuxból pl. egy Redhat Enterprise-t használnék desktop-on böngészésre és filmnézésre. Lehet vele, de minek.

febr. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!