Ha megvettem a CD-t, akkor a gép miért nem engedi telepíteni az ArcSoft Showbiz-t?
Figyelt kérdés
A telepítőprogram megkérdezi a Felhasználónevet és a Cégnevet, utána lengyelül kiírja, hogy érvénytelen licensz.#ArcSoft
ma 14:06
1/9 P.O.C. válasza:
Szerintem az értékesítőt kérdezd. Egy CD még nem lehet semmit, licenc is kell. Honnan vetted egyáltalán? Van még ere egyáltalán valami támogatás? Mert rákeresve a program nevére, csak ilyen 20 éves linkek jönnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Vettünk egy videodigitalizálót. A CD-t ahhoz adták.
nedis a videodititalizáló neve.
ma 14:47
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
5/9 P.O.C. válasza:
Esetleg megpróbálhatsz más digitalizáló szoftvereket, pl.: [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Válasz az 5-ösnek: kipróbáltam ugyan a programot, de ott nincs olyan lehetőség, hogy a számítógépre csatlakoztatott videomagnóról készítsen felvételt.
ma 15:26
7/9 A kérdező kommentje:
Válasz a 4-esnek: sikerült letöltenem az ArcSoft Showbiz-t, s most már működik.
ma 15:49
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
#7: Az Arcsoft Showbiz nélkül is kéne tudnod rögzíteni - ezt a szoftvert csak árukapcsolás révén adták a termékhez.
A lényeg, hogy a videórögzítő eszközhöz telepítve legyen a meghajtóprogram, utána bármelyik videószerkesztő/-rögzítő szoftverből - ami képes külső eszközből felvenni - el kéne tudnod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!