Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le a Google Earth Pro?

Miért áll le a Google Earth Pro?

Figyelt kérdés

Én próbálok virtuálisan utazni Tatabányáról Békéscsabára az utcaképpel, de egyszer az van, hogy a program nem válaszol. Próbálok Tatabányáról Székesfehérvár fele menni úgy, hogy nézem az utcaképet, de valahol a program nem válaszol, s leáll.

Én Windows 10-et használok, s feltelepítettem a számítógépemre a Google Earth Pro programot.

tegnapelőtt 17:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Válasz a 10-esnek: nem én tehetek arról, hogy leáll a program.
tegnapelőtt 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
8/11 anonim ***** ez hogy csuszot el .........
tegnapelőtt 20:14
 13/21 anonim ***** válasza:
#9 Tényleg Sherlock?
tegnap 03:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Válasz a 13-asnak: nem tudom, mi az a Sherlock. Ha a program segítségével bejárhatnám az egész országot, akkor nem nyitottam volna ezt a témát.
tegnap 13:39
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Nem vagy a legélesebb kés a fiókban.
tegnap 17:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Akkor telepítsék fel önök is a gépükre a Google Earth Pro-t! Válasszák ki az utcaképet, majd tekergessék az egér középső gombját!

Próbálják meg Budapest és Tatabánya között tekergetni az egérnek a középső gombját, s majd meglátják, hogy hol fog a program leállni.

tegnap 17:22
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 Nekem már fel van telepítve. Az, hogy te nem vagy képes más opciót kipróbálni, amit ajánlottam, már a te problémád
tegnap 17:29
 18/21 A kérdező kommentje:
S a programban milyen opciók vannak még?
tegnap 17:30
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
tegnap 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Jajj jézusom, már megint te vagy az 🤦‍♂️
tegnap 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!