Az összes zeném máshogy van elnevezve (a filenevek), azt szeretném, ha előadó + dalcím lenne a "formája" mindnek. Van olyan program, amivel ezt megtehetem?
Tehát: pl
09 - - Dugjatok a 220-ba.mp3 helyett P.Mobil - Dugjatok a 220-ba.mp3 legyen a fáljnév, és persze ne így egyenként kelljen átnevezgetni...remélem érthető vagyok:)
jobb klikk - atnevezes es be irod ugy ahogy akarod
mi olyan nehez ebben ?
ha van olyan progi akkor en szerintem beteszel 50 zenet es mindegyiknek egyforma lesz a cime es az elo adoja , erre nem gondoltal ?
udv az elso
amugy kivancsi vagyok en is erre
Hát, sajnos ezt egyesével kell megcsinálnod.
Esetleg ennyi könnyebbség, hogy Total Commanderben csoportos átnevezéssel az előadók nevét egy lépésben elé tudod írni:
Mp3tag
Ezzel mindet átnevezheted a megfelelő beállítások után,ha a fájlok ID3 tagja ki van töltve./többnyire kivan,a néhány kivételt pedig be kell írni kézzel/
MP3 tag
Ki kell jelölni az összes fájlt.Katt felül a Cimke-Fájlnév ikonra./kiírja,ha rámutatunk az egérrel/.Ami a megjelenő ablakban van azt ki kell törölni.Van ott egy playgombszerűség,katt és a listában először katt:"Artist",-playgomb újra,katt:Title
/leírva talán bonyolult,de amúgy nem az/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!