Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Keresek egy videó szerkesztő...

Keresek egy videó szerkesztő programot, és mellé tudnátok írni egy kis leírást egy módszerre?

Figyelt kérdés

Davinci resolve programot próbáltam ki mert azt ajánlotta a gugli, de nem nagyon értek ehhez, főleg hogy még sose vágtam videót, ez még fent van a gépemen, ha esetleg ehhez értetek ehhez is elfogadom a tanácsot. De ha más programot mondtok megoldásként, nyugodtan.

Azt akarom csinálni, hogy van két videó, az első videó megy teljes képernyőn, de az aljára hozzá akarok adni magasságban egy negyed képernyős fekete sávot, az első videó tetejéből pedig le akarok vágni kb ugyan annyit mint a fekete sáv magassága, ezután egy második videót szeretnék 5 perc 25 -re bevágni a fekete sáv közepére, le kicsinyítve hogy beférjen a fekete sávra, és a két videó nyilván megy egyszerre.

Amit elakarok érni az hasonlít a manapság youtube-on elérhető reakció videókra, onnan vettem az ötletet. Rendszergazda vagyok egy kis suliban, és farsangra készítem el ezt a videót, sajnos egyáltalán nem értek a videóvágáshoz, tudtommal amit létre akarok hozni, az egy nagyon könnyű meló lenne aki ért hozzá, de mivel sosem csináltam ilyet nem nagyon értek ehhez.

tegnap 09:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!