Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért indul újra a gép és...

Miért indul újra a gép és valamikor teljesen leáll? !

Figyelt kérdés
Mind addig nincs gond amig az avast antivirus programot nem futatom, elvittem szervizbe, de azt mondták semmi gond. winodws irta, hogy frissiteni kellene. Ezt megtettem (hátha) és kérte az újra inditást, újraindulás után még el sem kezdtem betőlteni a windowst, de teljesenleállt. Nem ir ki semmit egyszerüen mintha kihuztam volna a konektorból. Ha megprobálom bekapcsolni 3-4 mp mulva kikapcsol.Pár probálkozás után ha sikerül eljutni odáig,. hogy válaszam ki milyen modban szeretném inditani, csőkkentett stb....De ezt után is leáll.
2009. jan. 9. 05:27
 1/4 anonim válasza:
Szia.Nekem akkor csinált így a gépem,mikor egyszerre három vírusom is volt.Én nodot használtam,és a szervizben azt mondták,hogy eleve a vírusirtóval került a vírus a gépre.Jó mi?Állítólag a boot menü is beteg volt.Rendbe rakták és az antivirt meg a spybotot telepítették.Azóta nem volt vele bajom.Lekopogtam.:D
2009. jan. 9. 07:31
 2/4 Hintalow ***** válasza:

Nekem ez azért komolyabb problémának tűnik mint egy vírus :)

ha eljutsz a bios-ig, próbálj meg egy cd-ről futtathat linuxot elindítani, és onnan már tudod ellenőrizni a gépet vírus, spyware után.

Ha még ez sem sikerül, az bizony hardver hiba lesz.

Lehet kezdeni a gépben való turkálást, alkatrész cserélgetés, hogy vajon mi okozhatja. (táp-alaplap vonalon tippelnék valamire)

Ha ezt nem akarod/mered/tudod csinálni, akkor hozzáértő ismerős, vagy szervíz a tanácsom.

Sok szerencsét, remélem nincs komoly baja!

2009. jan. 9. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Kőszőnőm a válaszokat!

Csak 1 virusirtó volt fent, proba kép leszedtem.

Miért kell linuxból keresni, ha xp alatt keresem lehet, hogy nem találja meg?

2009. jan. 9. 22:13
 4/4 Hintalow ***** válasza:

Azért javasoltam a linuxot, mert az volt a kérdésed lényege, hogy fel sem áll az oprendszer (de a gép sem)

Linuxból pedig vannak olyan verziók, amiket nem kell telepíteni, hanem cd-ről futtathatók.

Azóta megoldódott?

2009. jan. 12. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!