Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezekkel a programokkal megfigy...

Ezekkel a programokkal megfigyelhetem a szobám?

Figyelt kérdés

iSpy (ingyenes)

webcamXP (ingyenes)

Szeretném látni ki mászkál bent, míg én távol vagyok.

ma 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek kamerarendszer vezérlőprogramok. Ha te fel akarod venni a szobádat, elég ha ott hagyod a telefonodat bekapcsolt videófelvétellel. Vagy ha van webkamerád, akkor elindítod valamelyik videós programban (pl. OBS) a felvételt vele.
ma 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Ebben a cikkben olvastam:

[link]

A telefonom semmiképp sem hagyom itt.

A laptopomon van webkamera.

Az OBS letölthető internetről? Ha elindítom a felvételt, a képernyőn látszani fog valami?

Olyan program kellene, ami lezárt képernyő mellett is működik.

ma 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen ezek kifejezetten a webkamerád képének megosztását végző szoftverek.

Amire ügyelni kell:

- a tűzfaladon, routereden ki kell engedni a szoftver által használt portot

- ellenőrizni kell, hogy távolról, a szolgáltató által adott publikus IP-címen nyitva van-e az említett port - ehhez léteznek online port szkennerek (például, többek között: [link] ) - nincsen az IP-cím szolgáltatói CgNAT mögé rakva

- ajánlatos DDNS-szolgáltatást beállítani - ilyen például a no-ip.com - a gépen/routeren, hogy ne kelljen vacakolni a szolgáltató által nyújtott változó publikus IP-címekkel

- az alapértelmezett felhasználóneveket/jelszavakat/port-számokat érdemes lecserélni

- ellenőrizd át a gép energiatakarékossági beállításait, mert hajlamos alvó helyzetbe tenni önmagát bizonyos idejű tétlenség után

ma 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az OBS letölthető internetről?"

"Az OBS letölthető internetről?"

Kereső:

[link]

első találat:

[link]

ott van Windowsra, Linuxra, MacOS-re

ma 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!