A régi Windows, pl. az XP és a Windows7 jobbak voltak, mint a mai Windows 11?

"...akik leragadtak egy bizonyos szinten ès nem kèpesek továbblèpni, fejlődni"
No meg vannak újdonságmajmoló fotelszakértő sznobok, gamer Pistikék, akik orrvérzésig frissítenek, cserélik a rendszert a legújabbra, pedig fogalmuk sincs miben más, mennyivel nyújt többet (azon az érzésen kívül hogy "király vagyok").
Szerintem az optimális valahol a kettő között van.
A fejlődés és újdonság ritkán szól arról hogy neked vagy nekem jó legyen.
Persze így adják el, de nem ez a "csodálatos fejlődés" mozgatórugója, hanem a profit.
Nem vitás hogy technikailag, kényelmi szempontból vagy egyéb módon (szerencsésebb esetben) valamiben jobb lesz, sajnos másban nem ritkán meg rosszabb. A profitorientált "fejlődés" nagyon sok galádságot is szül amit ugyanúgy le kell nyelnünk mint a számunkra fontos előnyöket.
Ez van.

#11 Őszintén, mi a jó neked abban, hogy minden lépésed leköveti a MS?
Az XP-ben nem volt ilyen, a 7-be pedig frissítéssel került a telemetria amit lehetett blokkolni, utólag törölni a frissítést. De a telemetriát még el is viselném, de hogy online fiókot követel az már nonszensz.

"Ès ha leköveti? Kit èrdekel?"
Ez a várható válasz erre. Akár előre borítékolni is lehetett volna.
A helyzet azonban az, hogy minden információ ami veled kapcsolatos az felhasználható ellened bizonyos körülmények között. Még az is, hogy milyen színű zoknit húzol fel hány órakor.
Persze ez nem kell hogy érdekeljen téged de ettől még ez gyenge érv.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!