Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A régi Windows, pl. az XP és...

A régi Windows, pl. az XP és a Windows7 jobbak voltak, mint a mai Windows 11?

Figyelt kérdés

jan. 19. 01:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Nincs Windows 10-zel ès a 11-el sem semmi baj, csak tudod kèrdező vannak megrögzött fanatikusok vagy nem is tudom mi a jó kifejezès erre akik leragadtak egy bizonyos szinten ès nem kèpesek továbblèpni, fejlődni ès foggal körömmel ragaszkodnak valamihez ami szèpen lassan elavul ès a feledès homájába merül.
jan. 19. 10:59
 12/21 Szirty ***** válasza:
29%

"...akik leragadtak egy bizonyos szinten ès nem kèpesek továbblèpni, fejlődni"

No meg vannak újdonságmajmoló fotelszakértő sznobok, gamer Pistikék, akik orrvérzésig frissítenek, cserélik a rendszert a legújabbra, pedig fogalmuk sincs miben más, mennyivel nyújt többet (azon az érzésen kívül hogy "király vagyok").

Szerintem az optimális valahol a kettő között van.

A fejlődés és újdonság ritkán szól arról hogy neked vagy nekem jó legyen.

Persze így adják el, de nem ez a "csodálatos fejlődés" mozgatórugója, hanem a profit.

Nem vitás hogy technikailag, kényelmi szempontból vagy egyéb módon (szerencsésebb esetben) valamiben jobb lesz, sajnos másban nem ritkán meg rosszabb. A profitorientált "fejlődés" nagyon sok galádságot is szül amit ugyanúgy le kell nyelnünk mint a számunkra fontos előnyöket.

Ez van.

jan. 19. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

#11 Őszintén, mi a jó neked abban, hogy minden lépésed leköveti a MS?

Az XP-ben nem volt ilyen, a 7-be pedig frissítéssel került a telemetria amit lehetett blokkolni, utólag törölni a frissítést. De a telemetriát még el is viselném, de hogy online fiókot követel az már nonszensz.

jan. 19. 11:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ès ha leköveti? Kit èrdekel? Ettől csak azok fèlnek akiknek vaj van a fülük mögött, azok akiknek van mitől fèlniük. Nekem tiszta a gatyám, èn nem fèlek tőle.
jan. 19. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem azért, de belőlem ne csináljanak pénzt, miután megvásároltam a szoftverük (közel 17 éve jogtiszta Windowst használok).
jan. 19. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
#12 Tudod az a baj hogy a hozzád hasonlókkal nem lehet mit kezdeni veletek olyan mèlyen vagytok, nincs èrtelme magyarázkodni, mert a legapróbb szalmaszálba is beleköttök. Mondok valamit hogy miben jobb erre jönnèl valami bődületes sületlensèggel hogy meghazudtolj, meg mondanál mást. Ha azt elmagyaráznám hogy mièrt van úgy vagy mièrt hamis az állításod akkor kitalálnál valamit csak hogy azt higgye az egód hogy neked van igazad.
jan. 19. 11:42
 17/21 Szirty ***** válasza:
59%

"Ès ha leköveti? Kit èrdekel?"

Ez a várható válasz erre. Akár előre borítékolni is lehetett volna.

A helyzet azonban az, hogy minden információ ami veled kapcsolatos az felhasználható ellened bizonyos körülmények között. Még az is, hogy milyen színű zoknit húzol fel hány órakor.

Persze ez nem kell hogy érdekeljen téged de ettől még ez gyenge érv.

jan. 19. 11:42
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Ès hogy megmondtam...
jan. 19. 11:45
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Milyen profit? Ingyen lehet frissíteni, és a licenc is relatíve olcsóbb, mint mondjuk 20 éve, pedig sokkal többet adnak (össze lehet hasonlítani pl. a telepítőfájl méretét)
jan. 19. 11:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, és vegyük hozzá az áruházból ingyen letölthető "M$" (és más) appokat és játékokat.
jan. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!