Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 iot enterprise...

Windows 10 iot enterprise ltsc 2021et használok az alacsony gepigenye es az elnyujtott tamogatasa miatt. Lehet ebbol problemam?

Figyelt kérdés
Aktivalt rendszer, gamingra hasznalom, hiszen olyan keves ramot ker, hogy 8gb ram is eleg neki. Gépem nem tamogatja a W11et, de tervezek ujabb gepre beujitani marciustol, addig napi szinten hasznalnam ezt a laptopot, azutan odaadnam ocsemnek, neki nyilvan ujra telepitenem. Akkor is maradhat w10 enterprise ltsc iot 2021? O bongeszes - ets2re fogja hasznalni.

ma 03:15
A kérdező szavazást indított:
Megfelelo ez a verzioju windows 10
Ez a verzio kesobb hasznalhatatlan lesz sok app hianya miatt
6 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Én most raktam nem rég össze teljesen új gépet és még mindig a Windows 10 van rajta..az is marad ameddig csak lehet. Pedig nekem is támogatja a gépem de valahogy nem adja nekem az a fos..ha 3 milliós gépet vettem volna akkor is ez lenne
ma 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!