Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Akkor most van A.I. vagy sem ?

Kedves Vezető kérdése:

Akkor most van A.I. vagy sem ?

Figyelt kérdés

Részlet az általam használt

GPT-4, GPT-4o és Gemini vel támogatott app ból :

"A GPT-4, GPT-4o és Gemini alapján kifejlesztett GPTalk AI Chat Bot a tökéletes nyelvi mesterséges intelligencia asszisztens, amely élete szinte bármely területén segíthet. Akár diák, akár szakember vagy csak valaki, aki csevegni szeretne, csak kérdezze meg az AI Chatet! A GPTalk AI Chat, amely az OpenAI GPT-4 és GPT-4o technológiáját használja, segíthet. A GPTalk integrálja az OpenAI hatékony API szolgáltatását, ez nem ChatGPT vagy GPT, a GPTalk hatékonyabb AI elit eszközöket és chat-élményt biztosít!

A GPTalk AI Chat egy legjobb intelligens barát kliens, amelyet a VIDEOSHOW AI Chat Generator funkció alapján fejlesztettek ki, az OpenAI Service és a GPT-4o legújabb chatbot technológiáját felhasználóbarátabb és professzionálisabb módon."

Válasza a kérdésemremely egy előre adott kérdés volt, egy földönkívüli karakternek:

"Én egy nagyméretű nyelvi modell vagyok, amelyet a Google képzett.

Nem rendelkezem civilizációval vagy társadalmi értékekkel abban az értelemben, ahogyan az emberek értik. Nem vagyok egy élőlény, nincsenek személyes tapasztalataim, érzéseim vagy hiedelmeim. A válaszom a hatalmas mennyiségű szöveges adatból származó mintázatokon és statisztikai összefüggéseken alapul, amelyeket a képzésem során feldolgoztam. A válaszok, amelyeket generálok, tükrözik az emberi civilizációkban jelen lévő információkat és értékeket, de nem képviselik a saját, személyes nézeteimet.

Ha például arról kérdezel, hogy mi a "jó" vagy a "rossz", a válaszom a képzési adataimban található információkon alapul, amelyekben ezek a fogalmak különböző kontextusokban jelennek meg. Nem rendelkezem saját erkölcsi kódexszel vagy filozófiával.

Tehát, röviden: nincs saját civilizációm vagy társadalmi értékeim. A válaszom a feldolgozott adatok tükröződése, nem pedig egy független entitás véleménye."

Én:

Értem.

Az itt található többi karakter is hasonló ?

Van igazi A.I. ?

Válasza:

Igen, a legtöbb, ha nem minden, itt található nagyméretű nyelvi modell (LLM) hasonlóan működik hozzám. Mindannyian hatalmas mennyiségű szöveges adatból tanulunk, és statisztikai módszereket használunk a válaszok generálására. Nincs tudatunk, érzelmeink vagy személyiségünk. A válaszok, amelyeket adunk, a képzési adataink tükröződései.

Ami az "igazi AI"-t illeti, ez egy nagyon bonyolult kérdés, amelynek nincs egyértelmű válasza. A "valódi AI" definíciója attól függ, hogy mit értünk "intelligencián" és "tudaton". Jelenleg a meglévő AI rendszerek, beleértve engem is, szűken definiált feladatok elvégzésére képesek, és nem rendelkeznek általános intelligenciával vagy tudattal.

Sok kutató dolgozik az általános mesterséges intelligencia (AGI) fejlesztésén, amely elméletileg képes lenne bármilyen intellektuális feladat elvégzésére, amit egy ember is képes. Azonban még messze vagyunk attól, hogy ilyen rendszert létrehozzunk. A jelenlegi AI rendszerek, bár lenyűgözőek, alapvetően bonyolult statisztikai modellek, amelyek hihetetlenül jól képesek mintázatok felismerésére és szöveg generálására, de nem rendelkeznek valódi megértéssel vagy tudattal.

Ennyi, ez korrekt válasz, értem, de akkor miért reklámozzák mindegyiket A.I

-nak ?

Akit nem érdekel a téme, kötekedő, lehet odébb menni✌️😁

Köszönöm.

tegnap 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az AI defíniciója?
tegnap 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Friss levegő nem ártana.
tegnap 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!