Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik jobb?

Szerintetek melyik jobb?

Figyelt kérdés
jan. 11. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Windows 7
Windows 10
Windows 11
Valamelyik linux
Más
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen célra, milyen hardveren?
jan. 11. 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ennyire ne menjünk bele.
jan. 11. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor nem lehet választ adni a kérdésre. Szerintem a legjobb operációs rendszer amivel én találkoztam az IBM OS/390 volt (érdemben már nem használtam, csak egy bemutatón próbáltam ki, illetve sokat olvastam róla ennek útodja az IBM z/OS). Az messze-messze felette áll mindennek, tehát én a "Más"-t írtam be.

Kiicsit "földhözragadtabban" Windowsból az NT4.0 volt a legjobb utána a Windows 7. De a 10-el is megbarátkoztam már. Ez mellett folyamatosan használok Linuxot kb. 1995 óta. És feladattól függ, hog a Windowst veszem elő, vagy a Linuxot. Még itthon is ezért tartok két gépet, egy Windowsosoat és egy Linuxosot (vannak hobby projektjeim). Van amire az egyik, van amire a másik jobb, kényelmesebb.

jan. 12. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A windows 7✅ jó volt. A 10🆗 még használható. A 11 egy scam⛔.

2022 ben váltottam végleg linuxra. Azóta is boldogan🎉 használom a rendszert, és nem kell gépbővítésen agyalnom, mert jól optimalizáltan, gördülékenyen működik minden. Játszok🕹️, videót vágok🎬, böngészek🌐, otthoni hálózaton filmeket osztok meg📺. Minden a hardwernek megfelelően működik. Ami 🩲11 en soha ilyen szépen és egyszerűen nem menne.😌☝🏻🐧

jan. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!