Én egyet kérdeznék csak, úgy őszintén mivel tud többet a Win11 a Win10-nél manapság? Igazából szerintem semmivel sem jobb és okosabb az újabb Windows, csak egy jó másolata a régebbi Win-nek. Jelzem, hogy néhány évvel ezelőtt még arról ment a mantra, hogy a Windows 10 lesz az utolsó Windows, aztán mégis bejött a Win11 2021-ben tök feleslegesen, bár én már 2018 környékén is megmondtam, hogy valószínűleg nem a Win10 lesz az utolsó op.rendszer valószínűleg. Egyébként osztom azokat a véleményeket, akik azt mondják, nem fog mindenki átváltani tömegesen amiatt, ha van egy néhány éves jól működő Win10-s gépe, amin minden jól megy, pl. játékok is és megfelelően működik. Nem fognak új gépeket venni tömegesen az emberek, csak azért mert a legújabb gépeken már Win11 a menő. Mondom ezt úgy, hogy a másik gépemen, amit 2023-ban vásároltam újonnan, simán menne a Win11, de én inkább egyelőre Win10-et rakattam rá, mivel az jelenleg stabilabb rendszer a katyvasz bugos 11-nél.
jan. 12. 17:07
12/20 MolotovPunk válasza:
A Win11 csak azért jött be, mert üzlet és haszon van benne. (vegyenek az emberek vadiúj gépeket.) Ettől függetlenül nem fognak pár éves jól működő Win10-s gépeket kukázni az emberek csak azért, amiken esetleg lehet nem menne az újabb 11-es rendszer.
jan. 12. 17:10
13/20 Szirty válasza:
"Nem fognak új gépeket venni tömegesen az emberek"
Ha gépet nem is vesznek tömegesen, de tömegesen telepítik a Win11-et.
Csak mert újabb, magasabb és szebb. Ma sokan a frissítésre vannak rágörcsölve, mert a biztonság, meg a "fejlődés" fontos. Még ha fogalmuk sincs arról miben is más az újabb.
Még le is nézik/hülyének nézik azokat akik régebbi rendszert használnak.
Ha nekik ettől jobb, hát csinálják. De hit kérdést, sőt szinte vallást fölösleges ebből csinálni (szerintem).
Egyébként meg teljesen igazad van.
jan. 12. 17:17
14/20 MolotovPunk válasza:
Na igen és általában az új rendszerek tele vannak hibákkal, ez pont jellemző a W11-re is. Egyébként meg nem mostanában lesz az, hogy többen fognak használni Win11-t mint Win10-t. Jelenleg magasan vezet az öregedő Win10 és azt használják a legtöbben.
jan. 12. 17:26
15/20 anonim válasza:
Az miben változtatna a helyzeten ha azt amit most win11 nek nevezünk win10 lenne a neve de ősszel ugyanígy megszűnne a támogatása? (mint 22h2) Az jobb lenne? Mindenki elégedett lenne?
jan. 12. 18:00
16/20 anonim válasza:
11 "mivel tud többet a Win11"
Sokkal biztonságosabb. Pl.:
- Már a home is ismeri a bitlockert és automatikusan bekapcsol telepítéskor a belső meghajtókon.
- Már ismeri a biztonságos dns-t os szinten.
Ez mindkettő főleg hurcolászós laptopnál nagyon hasznos.
jan. 12. 18:12
17/20 anonim válasza:
Majd nemsokára élesítik a recall-t, azt meglátjuk mennyire biztonságos :D
jan. 12. 18:15
18/20 anonim válasza:
#17: alapból kikapcsolt állapotú.
jan. 12. 18:46
19/20 MolotovPunk válasza:
Mire sokan eljutnának oda, hogy Win11-re váltanának, addigra már a Win11 sem lesz túl fiatal rendszer, mivel jövőre állítólag jön a Win12 is. Egyébként náluk sosem lehet tudni melyik lesz az utolsó rendszer... "Mint kiderült, az utolsó lesz a Win10 is egy nagy hazugság volt."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!