Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leszedtem az msn 2009-et, de...

Leszedtem az msn 2009-et, de az msn plus nem megy rá. MIt tegyek?

Figyelt kérdés
Anélkül eléggé ratyi sajna.. AZt írja, hogy msn 8.0 kell neki (windows live messenger) vagy újabb, de ez újabb mint az.. Mi lehet a bibi?
2009. jan. 8. 20:09
 1/6 A kérdező kommentje:

Lehet nem is a 2009-et szedtem le csak valami hulladékot.

[link]

ezt dobta ki amikor az msn-en 2009 letöltésére kattintottam.

Szerezze meg a(z) Messenger alkalmazást vagy az összes programot — mind ingyenesek!

Válassza ki nyelvét:

Ha a "Letöltés" gombra kattint, azzal elfogadja a Microsoft szolgáltatási szerződés és adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.

Töltse le a Messenger programot, és maradjon kapcsolatbanA Windows Live Messenger szolgáltatással a lehető legegyszerűbben tarthatja a kapcsolatot az Ön számára fontos személyekkel.

2009. jan. 8. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
de újabb mint a 8.0 mert amikor le akartam tölteni kidobta, h a letölteni kívántnál újabb van a gépen ezért azt töröljem. stb.. Nos ?
2009. jan. 8. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
nézz fel az msgplus.net -re, ott kell lennie a legújabb messenger plus verziónak, ha van
2009. jan. 8. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Eddig még mindenki meg akart szabadulni a 2009-estől, ami nem egyszerű, úgyhogy gondold meg, főleg, hogy még béta verzió, rengeteg a hiba benne, és annyival nem tud többet mint egy régebbi.
2009. jan. 8. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Live Messenger 2009b: [link]

Plus! for Live Messenger 2009b: [link]

2009. jan. 9. 02:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Minek egyáltalán ezt valaha is újraírni?

Lesz valaha bárkinek szüksége abból a sok fölösleges funkcióból akár 1re is? A 7.5 tökéletes volt de kitiltottak a loginból minden 8.0 alatti verziót. Most 8.1-et nyomok amig azt is ki nem tiltják....kötsögök...

A plusz meg egy adware vírusos ***ság hozzá, további sok fölösleges funkcióval amit Billiék nem írtak bele mert nem vitték túlzásba a fejlesztést.

2009. jan. 10. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!