Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel...

Van olyan program, amivel megnézhetem az MRI leletem itthon is?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó kategóriában vagyok-e, de régen volt a gépemen ilyen, de nem tudom már mi volt a neve (zöld logója volt, ennyire emlékszem). Valami olyat keresnék, amit egyszerű használni, netről biztonságosan letölthető.
tegnapelőtt 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Régen CD-n adták a leletet amin rajta volt a megnéző program is.
tegnapelőtt 13:01
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Tök fölösleges. Ha nem vagy radiológus vagy más ilyen letetet értelmezni tudó orvos, akkor feleslegesen túlparázod a látványt.

Kb olyan mikor ráguglizol a tüneteidre. 90%-ban valami komoly betegséget hoz, vagy azt, hogy már nem is kéne élned. Csak arra jó, hogy jó bepánikoltasd magad, vagy azt akinek nézed.

Amúgy kb 5-6 éve mikor faternek 2 gerinc sérve is volt, beraktam az MRI CD -jét. Az olvasóprogi is rajta volt a CD -n. Én nem láttam semmit, mert az se tudtam mit keressek a gimis biológiai ismereteimmel.

tegnapelőtt 13:14
 3/7 A kérdező kommentje:

1# Nincs rajta semmi.

2# Nem ez volt a kérdés, az ilyen válaszokat kérlek hanyagoljuk.

tegnapelőtt 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 "Nincs rajta semmi"

Üres CD-t adtak?

tegnapelőtt 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, a felvétel rajta van, csak nem lehet semmivel megnyitni. A program nincs.
tegnapelőtt 13:43
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Én rákeresnék a helyedben úgy, hogy megnézném mi a CD-n lévő fájok kiterjesztése, és utána írnám hogy MR vagy MRI reader software.
tegnapelőtt 13:52
 7/7 Hintalow ***** válasza:
Ennyi, ez nem atomfizika, a fájl kiterjesztése alapján kell keresni egy azt kezelő programot.
ma 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!