Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ankidroid alkalmazásban be...

Ankidroid alkalmazásban be lehet állítani, hogy naponta ne 100 kártyát kérdezzen, hanem mondjuk csak 50-et?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol?

dec. 30. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Csak 100 és 49 van.
dec. 30. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:
És a 49-et hogyan lehet beállítani?
dec. 30. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Édes istenem... Ott a kezedben a telefon, miért derogál megnézni az alkalmazás beállításait? 2 perc alatt rájöttél volna, hogy nem az alkalmazás vezérli a szaros kártyákat, hanem a pakli...
dec. 30. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az igazán empatikus, segítőkész és főleg hasznos választ. Elhiheted, végig néztem az alkalmazás beállításait, mielőtt kiírtam ezt a kérdést és nem találtam ilyen beállítást. De legalább a te segítségeddel se lettem előrébb.
dec. 30. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Mondanám hogy jogosan kaptál ostoba választ, tekintve hogy semmit nem osztottál meg velünk.

"Ankidroid alkalmazásban"

Ja.. melyikben a 3,3 millió közül?

tegnapelőtt 01:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Legalább az alkalmazás nevét írnád le... anélkül nem fogsz hiteles választ kapni, tekintve, hogy nem tudjuk, miről van szó.
tegnapelőtt 04:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Az alkalmazás neve: AnkiDroid. Váó! Mivel még a nevét sem ismeritek, így nyilvánvalóan nem tudtok érdemben segíteni, csak a válaszaitok számát tudjátok itt növelni.
tegnapelőtt 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!