Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egyetlen egy programmal se...

Egyetlen egy programmal se tudok YT videókat letölteni. Mind fizetős lett?

Figyelt kérdés
dec. 29. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak YT gyakran változtat megnehezítve a letöltést. yt-dlp-t használok napi szinten, jelenleg is működik.
dec. 29. 20:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Annak mi a linkje?
dec. 29. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
yt api támogatja a letöltést. Kell írni írni egy sciptet és mehet is.
dec. 29. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, yt-dlp előtt próbálj egy letöltésvezérlőt. Én a JDownloadert használom, de a Free Download Manager os jó. Megadod a linkgyűjtőbe a YT linket és enter, ha talál, akkor letöltés.

Ha ezekkel sem megy, akkor yt-dlp...az kicsit másképen működik. Átlag felhasználónak (mint én is), elsőre bonyolultnak tűnhet.

dec. 29. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 08:13
 6/8 Nahar válasza:
Allavsoft, most éppen ingyenes!
tegnap 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:

yt-dlp-hez van sok frontend, ajánlott: [link]

Az ilyen "pillanatnyilag ingyenes egyébként fizetős" cuccok általában trial-ok, utána lehet megvenni/előfizetni, és semmivel sem tud többet mint yt-dlp. Sőt, a yt-dlp szokott lenni az első, ami a Youtube oldalán történt módosításokat leghamarabb leköveti. Az ilyen online ingyenes, meg előfizetős programoknak semmi értelme.

Ha nagyon nem akarunk yt-dlp-t használni, akkor pedig jDownloader2-t tudom még ajánlani.

tegnap 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Megjegyzem, az én yt-dlp use-case-em, hogy írtam hozzá kis powershell script-et, ami parancssorban megnyit egy üres txt-t, ebbe belemásolom az URL-eket és mentés majd bezárás után letölt mindent az előre megadott helyre. A frissen tartásról pedig chocolatey gondoskodik.

Akit érdekel:

[link]

tegnap 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!