Egyetlen egy programmal se tudok YT videókat letölteni. Mind fizetős lett?
Szerintem, yt-dlp előtt próbálj egy letöltésvezérlőt. Én a JDownloadert használom, de a Free Download Manager os jó. Megadod a linkgyűjtőbe a YT linket és enter, ha talál, akkor letöltés.
Ha ezekkel sem megy, akkor yt-dlp...az kicsit másképen működik. Átlag felhasználónak (mint én is), elsőre bonyolultnak tűnhet.
yt-dlp-hez van sok frontend, ajánlott: [link]
Az ilyen "pillanatnyilag ingyenes egyébként fizetős" cuccok általában trial-ok, utána lehet megvenni/előfizetni, és semmivel sem tud többet mint yt-dlp. Sőt, a yt-dlp szokott lenni az első, ami a Youtube oldalán történt módosításokat leghamarabb leköveti. Az ilyen online ingyenes, meg előfizetős programoknak semmi értelme.
Ha nagyon nem akarunk yt-dlp-t használni, akkor pedig jDownloader2-t tudom még ajánlani.
Megjegyzem, az én yt-dlp use-case-em, hogy írtam hozzá kis powershell script-et, ami parancssorban megnyit egy üres txt-t, ebbe belemásolom az URL-eket és mentés majd bezárás után letölt mindent az előre megadott helyre. A frissen tartásról pedig chocolatey gondoskodik.
Akit érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!