Internetes felületen vásároltam egy eKönyvet. Letöltöttem, de az androidos eszközöm nem támogatja a formátumot - epub/mobi. Milyen alkalmazással lehet a letöltött könyvet olvasni?
Javasolja az Epub alkalmazást. Telepìtettem ezt, de a megnyitásakor olyan ijesztő figyelmeztetésről ír, hogy a filek-hoz való hozzáférési engedélyek megadásával akár minden file-t törölhet!
Lehetséges ez? Milyen egyéb megoldás van, hogy mégiscsak olvasni tudjam az eKönyvet?
Köszönöm a válaszokat!
Ne félj. Ezek az engedélykérések valóban leírják hogy mire alkalmasak, de nem azt jelenti hogy önkényesen bármit is csinálnak. Van aki már attól megijed, hogy hozzáférést kér a fájlokhoz egy alkalmazás. Nyilván, hiszen nem tud megnyitni úgy egy fájlt a mappáidból, ha nem kap rá engedélyt. Van aki a kamera hozzáféréstől fél. Pedig értelemszerűen ha egy alkalmazásnak van pl. qr-kód olvasó modulja, nem tud úgy kódot leolvasni ha arról nem készíthet fényképet.
A törlési jogosultság sem több ennél. Valószínűleg van olyan menüpontja, hogy nemcsak megnyitni tud valamit, hanem az előzményekből törölni is, ahol adott esetben az is funkció, hogy a már szükségtelen fájlokat ne csak bezárja, hanem törölje is - amihez így engedélyre van szüksége.
Az 'engedélyt adok egy feladat elvégzésére' nem egyenlő azzal, hogy 'engedélyt adok arra, hogy azt a jóváhagyásom nélkül elvégezze'.
Több, mint 5 milliós letöltéssel rendelkezik, bízz meg benne.
Fentebb mások is írták, hogy minden ebook readernek szüksége van a fille-okhoz való hozzáférésre.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Időközben megadtam a kért engedélyt, remekül működik, kellemes a használata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!