Jó lesz a Windows 7?
Jó lesz a Windows 7, vagy ugyanolyan szar, mint a Vista és még mindig marad az XP? Én mondjuk Mac-es vagyok és abban bízom, hogy egyszer valaha a Microsoftnak egyszer sikerül valahogy megütni az Apple szintjét... nem valószínű, de akkor is: mind a két világban érdemes jelen lenni...
igaz mindig ott az érzés, hogy a Mac az jobb... persze mert jobb is.
Magyar még nincs. Az RC (végleges előtti előtti) május 5-étől tölthető lesz a microsoft oldaláról. Szerintem nagyon szuper lesz, és a már a béta is jobb mint az XP vagy Vista.
(Először próbáljátok ki, aztán ítélkezettek...)
Az, hogy jobb az XP-nél vagy a Vistanál, az számít? ... Annál minden jobb. :))
"A sz@r nem mértékegység." :D
amúgy van már Magyar végleges verzió is. (build 7600.)
torrent oldalakon fennvan már.
"Látom linux párti vagy. További jó szórakozást..."
Szép így fikázni olyasmit, amit jó lenne, ha többen használnának. Nekik lenne jó. Fürödtem be én is Linux-szal olyan hardveren, aminek a gyártója nem fordított gondot erre a platformra. Később ő lesz lemaradva. Egy kis utánajárással még a legalja olcsógépek közt is egyszerű linuxbarátot találni. Nekem működik hegesztés nélkül, ahogy a legtöbb embernek. Ők azok, akik többnyire csendben maradnak. A nem szerencsés hardveren tehát tömény szívás, de sokszor van megoldás, csak észnél kell lenni. A legtöbb hardveren pedig Mac-szerűen stabil, pedig nem egyetlen modellre tervezték. Pl. minden fajta Mac-en szépen települ és megy. Nem kell több kaladvágy hozzá, mint bármilyen más rendszerre váltáshoz. Win után igen ésszerű is lesz.
Ám nyám hát nálad nem tudom elsütni azt a poént, hogy kérdezd az Apple-től :D
Meg ez egy régi kérdés, de a Vista jobb volt, mint a hét. Gyorsabb volt, szebb, nem fagyott be másoláson, meg 700-800 fájl (zene) megynitásán. A win7 ezekkel küzd. Az XP volt a legjobb, meg a Vista is jól sikerült, de a windows 7-et most sok platform és hardver támogatja. A marketingen kívül mást nem csináltak meg benne jól. Kár, hogy ezt a szennyet kell használnom... sp1-gyel sem lett jobb - annyi változás van, hogy az erősebbik gépemen is lefagy időnként!!! Amúgy a Mac szerintem is jó, modernebb és ésszerűbb, mint a windows, de túl drága és ha egyetlen mm-nyi rész meghibásodik, akkor dobhatom a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!