Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó lesz a Windows 7?

Jó lesz a Windows 7?

Figyelt kérdés

Jó lesz a Windows 7, vagy ugyanolyan szar, mint a Vista és még mindig marad az XP? Én mondjuk Mac-es vagyok és abban bízom, hogy egyszer valaha a Microsoftnak egyszer sikerül valahogy megütni az Apple szintjét... nem valószínű, de akkor is: mind a két világban érdemes jelen lenni...

igaz mindig ott az érzés, hogy a Mac az jobb... persze mert jobb is.

2009. jan. 8. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Barántőmnek az angol verzió van fent. szerintem jó. küldsőre is.. gyors kiszámítható:)
2009. márc. 21. 14:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Miért? Van már magyar?
2009. márc. 22. 09:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Magyar még nincs. Az RC (végleges előtti előtti) május 5-étől tölthető lesz a microsoft oldaláról. Szerintem nagyon szuper lesz, és a már a béta is jobb mint az XP vagy Vista.

(Először próbáljátok ki, aztán ítélkezettek...)

2009. ápr. 23. 09:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy jobb az XP-nél vagy a Vistanál, az számít? ... Annál minden jobb. :))

"A sz@r nem mértékegység." :D

2009. ápr. 25. 08:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Látom linux párti vagy. További jó szórakozást...
2009. ápr. 25. 23:32
 16/20 anonim válasza:
Microsoftnak is egyszerűbb lenne a dolga ha csak x platformra kéne csinálnia rendszert, de nekik minden konfigurációra gondolni kell, persze hogy egy fix, kimondottan arra a konfigurációra épülő rendszer stabilabb..mint az osx
2009. aug. 23. 12:17
 17/20 anonim válasza:
tapasztalat: Játék téren 100%-al jobb a Windows 7 mint a Vista. és hálistennek a Win7-nek a titkos fegyvere az XP mód. meg ha Vistája van valakinek akkor tuti jó lesz a gépe Windows 7 alatt is.
2009. okt. 25. 04:44
 18/20 anonim válasza:

amúgy van már Magyar végleges verzió is. (build 7600.)

torrent oldalakon fennvan már.

2009. okt. 25. 04:46
 19/20 anonim ***** válasza:

"Látom linux párti vagy. További jó szórakozást..."

Szép így fikázni olyasmit, amit jó lenne, ha többen használnának. Nekik lenne jó. Fürödtem be én is Linux-szal olyan hardveren, aminek a gyártója nem fordított gondot erre a platformra. Később ő lesz lemaradva. Egy kis utánajárással még a legalja olcsógépek közt is egyszerű linuxbarátot találni. Nekem működik hegesztés nélkül, ahogy a legtöbb embernek. Ők azok, akik többnyire csendben maradnak. A nem szerencsés hardveren tehát tömény szívás, de sokszor van megoldás, csak észnél kell lenni. A legtöbb hardveren pedig Mac-szerűen stabil, pedig nem egyetlen modellre tervezték. Pl. minden fajta Mac-en szépen települ és megy. Nem kell több kaladvágy hozzá, mint bármilyen más rendszerre váltáshoz. Win után igen ésszerű is lesz.

2009. nov. 10. 02:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Ám nyám hát nálad nem tudom elsütni azt a poént, hogy kérdezd az Apple-től :D

Meg ez egy régi kérdés, de a Vista jobb volt, mint a hét. Gyorsabb volt, szebb, nem fagyott be másoláson, meg 700-800 fájl (zene) megynitásán. A win7 ezekkel küzd. Az XP volt a legjobb, meg a Vista is jól sikerült, de a windows 7-et most sok platform és hardver támogatja. A marketingen kívül mást nem csináltak meg benne jól. Kár, hogy ezt a szennyet kell használnom... sp1-gyel sem lett jobb - annyi változás van, hogy az erősebbik gépemen is lefagy időnként!!! Amúgy a Mac szerintem is jó, modernebb és ésszerűbb, mint a windows, de túl drága és ha egyetlen mm-nyi rész meghibásodik, akkor dobhatom a kukába.

2011. szept. 9. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!