Hogyan tudom visszahozni a messenger üzeneteim?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Történt a minap, hogy nem láttam az új üzeneteket, reagálni se tudtam, se írni, se hívást indítani.
Letöröltem a messengert, újra telepítettem, de akkor sem engedte.
Ha letöröltem, a facebook appból tudtam írni, illetve ha rámentem valaki profiljára, onnan tudtam írni.
Most ott tartok, hogy jó már a messenger, tudok írni, de a titkosítás utáni üzenetek nem jelennek meg. Mindenkinél az utolsó üzenet márciusi, onnantól kezdve mind el van veszve. Ezeket hogyan tudnám esetleg visszahozni?
Köszönöm a segítséget.
ma 07:23
1/1 anonim válasza:
Titkosítás utáni üzenetek nálam is mind eltűntek... Lehet valaki tudja, de szerintem ez ilyen lett.
Jó kérdés..., van akinél szívesen látnám a régi beszélgetésünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!