Mi változott a játéknál?
Figyelt kérdés
Nem értem. Van ez a game hogy Call of duty ww2, leszedtem régen és kijátszottam a gépemen, gond nélkül ment. windows 10 van a gépemen ugyanaz a rendszer, jó néha frissített a gép, amúgy meg egy mappába megvolt a játék isoja azzal felraktam most újra, gondoltam játszok egy jót vele megint. felraktam, megnyitottam, és az kurzor mellett van egy töltés jel, aztán eltűnik, várok, és semmit nem csinál. Feladatkezelőbe megnézutem ott benne van úgy mintha futna a játék. vlakinek valami ötlete miért nem megy?dec. 22. 16:00
1/1 A kérdező kommentje:
Ja megvan működik!
dec. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!