Hogyan tudok belépni más emailjébe?
Igaza volt szerintem is az elsőnek. Úgy tudsz belépni oda, ahogy írja.
Vagy nemtán te is a "hogyan tudnám feltörni az e-mailt?"-nevű közkedvelt és népszerű emberek táborába tartozol???
Mert akkor olvass vissza, vagy használd a keresőt. Pár napon belül úgy 5 embernek válaszoltam meg.
Te szerencsétlen! (Mármint a kérdezőre gondolok.)
Tudod te, mit kérdeztél? Idézem:
"Hogyan tudok belépni más emailjébe?"
Ennyi. Ebből honnan a jóisten f@szából tudja bárki is, hogy te mit tudsz, és mit nem ezzel kapcsolatban???
Így az első válaszoló nem böszme választ adott, csak te nem tudsz kérdezni, aranyom! (Bár 70 IQ alatt gyakori, hogy az illető nem lát meg egyértelmű összefüggéseket... Így lehet, hogy nálad is ez okozta a problémát.)
Normális volt a válasz, csak a kérdés volt hülye!
Mondhatnám úgy is - a te szavaiddal élve - hogy ha valaki nem tud normálisan kérdezni, akkor annak nem kell írnia!
Ja, és pláne nem kell másokat lehurrogni a saját balf@szsága miatt!!!
Arról meg már nem is beszélek, hogy ha esetleg mások E-mail címét akarod feltörni (mert az írásaidból ez jön le ezek után), az a következőket jelenti:
1. Törvénybe ütköző, mert egy rendszerbe törsz be erőszakkal.
2. Törvénybe ütköző, mert személyes adatokat sért.
Emellett ugye nem gondolod, hogy egy ilyen módszert bárki is leír neked? Egyrészt azért nem, mert törvénybe ütközik. Másrészt azért nem, mert azért a tudásért ő megdolgozott, és nem szívesen adja illetéktelen kezekbe. Harmadrészt meg azért nem, mert ha ilyet kérdezel, amúgy sem tudnád megcsinálni. (Bár ahogy a képességeidet elnézem az írásod alapján ... kész csoda, hogy egyáltalán ide tudtál írni.)
Szóval kicsit visszafoghatnád magad, kispajtás. Nagy a net, és kemény vagy névtelenül rajta ... de ne gondold, hogy attól, hogy valaki különböző oldalak feltörésének módszerét nem írja le neked, még nem is képes rá! (Bár nem hinném, hogy bármelyik hacker feláldozna akárcsak 2 percet is a drága idejéből, csak azért, hogy egy ilyen szerencsétlennek a személyes adataihoz hozzájusson...)
Kérdező! (Megint én)
"Mivel meg kérdeztem igy nyilván nem tudom."
Akkor meg mi a jó k&rva nénikédért sötétezed meg böszmézed le azt, aki válaszol, te szerencsétlen nyomorult??? Nem tudtál volna az első válaszolónak pusztán annyit írni, hogy "bocsi, de ezt azért még tudom", és esetleg BŐVEBBEN kifejteni, hogy mire is gondoltál??? (Mellesleg még MINDIG nem fejtetted ki, hogy mire is gondolsz. Persze ki lehet következtetni, de az alapkérdésből nem. De látom, ezt sem fogtad még fel.)
"nem tudod mennyi az IQ-um és elárulom neked meglepődnél hogy mennyi"
Akkor ezekszerint még a 70-et sem éri el??? ... Hmm. Tényleg megleptél. Akkor tehát ha kettővel nagyobb lenne, már el is érnéd még a fakerítés színvonalát is, ugye? :)))
("IQ-um": szerinted ez így helyes, nagyokos? :)) )
"Elég idióta stilusod."
Te beszélsz, nyominger??? :DDDDDDD LOL
"Szerintem az emberekkel szemtől szembe nincs ekkora szád és valószinű hogy itt éled ki magad ahol senki szemébe nem kell nézni."
Mintha pont ezt pofáztam volna neked (rólad) - bár láthatólag ezt sem fogtad fel a fenenagy intelligenciáddal. :DDD
"légyszi ne irj vissza mert nem vagyok rád kiváncsi"
Teszek én rá, hogy mire vagy kíváncsi. Oda írok, ahová kedvem tartja. Legfeljebb ha már nagyon mérges vagy, majd megint összeráncolod a szemöldököcskédet, meg toppantasz a lábacskáiddal. De akár moroghatsz is hozzá, ha már a gyógyszereid annyira elgurulnak. Ha meg már az sem segít, hogy lenyugtasd magad, és már az ápolóid sem képesek kordában tartani, akkor majd lerajzolsz, és összetépsz, jó? :)))
Szánalmas kis görcs vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!