Cisco packet tracerben milyen paranccsal tudom kilistázni a routerbe vagy switchbe beírt parancsokat? Nem a futó konfigurációkra/protokollokra vagyok kíváncsi hanem a parancsokra amiket ezekkel létrehoztam.
Figyelt kérdés
ma 10:03
1/3 anonim válasza:
"show history all" - de ez lehet csak az adott session-re vonatkozik, és nem naplózza a parancsokat visszamenőleg (bezárás után).
Itt még van néhány megoldás leírva:
2/3 A kérdező kommentje:
Ezeket már próbáltam tegnap, egyik sem működik sem privilegizált módban se pedig globális konfigurációs módban. Pár hónapja dolgozunk egy sulis projekten hárman, és a tanár kérte hogy az eszközökbe bevitt parancsokat listázzuk hogy ezeket bemásolva az eszközökbe akármikor életre lehessen kelteni a projektünket. Csak van rá valami mód, parancs vagy akármi hogy vissza lehessen nézni milyen parancsok lettek beírva.
ma 10:29
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy utólag már nem tudod megcsinálni, ha előre nem volt beállítva a naplózás. Mert nem volt semmi ami mentett volna, alapértelmezettként nincs naplózás, és bezáráskor a packet tracer eldobja ezeket. Az miért nem jó, hogy a kész konfigot betöltitek egy új eszközbe? A működéshez ez is elég.
A projekt dokumentáláshoz sajnos nem, ha kellene egy kézikönyv a konfigok előállítására a parancslistával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!