Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud segiteni ?

Aliz55 kérdése:

Valaki tud segiteni ?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Van nekem 2 V380 PRO camerám, és 1 HISEE X camerám.

Telefonon tudom nézni a camerát mnden szuper.

Az lenne a kérdésem,hogy a LAPTOPOMRA HOGYAN TUDOM RÁ KÖTNI VAGY WIFIN keresztül nézni a camerát ?

kell e valami letöltés hozzá ha igen akkor mi ? vagy internet kábel ?

köszönöm

dec. 16. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ez egy wifi kamera akkora valószínűleg van egy nyitott port egy belső ipcimen html keretek között.

De ha nem megy akkor javaslom a bluestacket. Android emulator azon keresztül megnyitod az appot amit telefonon is használsz

dec. 16. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

A kamerák kapcsolódva vannak a wifi routerre? Ha igen, akkor vannak asztali gépes kamera programok is amik a hálózaton lévő eszközöket meg tudják találni.

Csak simán rákeresve Google-ben:

[link]

[link]

A V380 esetében a programot kell telepíteni és hozzáadni a kamerát (lehet magától is megtalálja). A Hisee esetében egy webes felület érhető el, és azon keresztül látható (valószínűleg a helyi hálózaton belül ugyanúgy felismeri).

dec. 16. 13:49
 3/5 jozsoo válasza:

Nekem is ilyen problémám van, Tapo C520W kamerával.

Én is gondoltam a bluestack-ra fel is telepítettem a gépre de nem tudom,

hogy adjam be neki a telefonon működő programot.

dec. 16. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a kell az emulátorban is végigcsinálni, mint ahogy a telefont beállítottad. Feltelepíted a kért alkalmazást, belépsz a fiókba a regisztrált adatokkal ha volt ilyen, és hozzáadod a kamerát az alkalmazáshoz, vagy meg kell keresni a hálózaton, vagy ahogy épp a program kéri. Ha a telefonon megcsináltad és működik, az emulátorban ugyanezt kell. Akkor van szívás, ha például a kamerán lévő QR-kódot kell beolvasni és azt csak kamerán keresztül engedi (notebook-kal még menne is, mert az kamerás és hordozható).
dec. 16. 18:52
 5/5 jozsoo válasza:

Kissé nehezen de sikerült.

Köszönöm!

Most használtam először a bluestack-et.

dec. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!