Találkoztatok már olyannal hogy a fájlkezelő nem nyitja meg az ISO -t mérettől független meghajtótól független de csak az ISO-t és befagy a fájlkezelő?
Figyelt kérdés
dec. 13. 17:06
1/7 anonim válasza:
A fájl is lehet sérült. Az sem mindegy milyen lemezkép, mert egy tört játék esetén nem bíznék feltétel nélkül a terjesztőben.
2/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül 10 fajta ISO-t próbáltam ki nyilván itt játékokról van szó ,de programokat is próbáltam azt sem működött, próbáltam olyan ISO fájt is amit azelőtt már használtam tehát kifejezetten ugyanazt töltöttem le úgy se nyitja meg azaz le is fagy.
dec. 13. 17:10
4/7 anonim válasza:
Igen, találkoztam. Külső SSD-ről akartam felcsatolni egy 40 GB-os ISO-t, nem ment a Windowsnak. Miközben próbálkozott, kihúztam az SSD-t, visszadugtam, és utána már sikerült.
5/7 anonim válasza:
2: lehet meg kéne venni azokat a játékokat
6/7 anonim válasza:
Nem a "felzabálja a lapozófilet" hiba jelentkezett nálad?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nyilván az értelmes válaszokat, nem hiszem hogy a lapozófájt zabálja + nem írja ,de utána nézek.
Nem külső winchesterekről van szó hanem belsöről, de ty
Egy az én dolgom hogy mire költöm a pénzemet akár játékokra vagy akár nem ,de a mai játékok tele van hibákkal a fejlesztők úgy adják ki hogy még fél kész állapotban sincsenek és elkérek érte 70-80 eurót hát köszönöm nem, majd hogyha a játékok olyan állapotban lesznek hogy játszhatóak is legyenek akkor meg fogom venni.
dec. 14. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!