A munkámhoz több ingyenes programot és böngészőbővítményt használok évek óta. Illene anyagilag támogatnom a fejlesztőket? Ti szoktátok?
Figyelt kérdés
ma 09:49
A kérdező szavazást indított:
Illene, én is szoktam
Illene, de én sem szoktam
Nem kell, azért ingyenes
Változó, valamelyiket igen, valamelyiket nem kell
1/3 anonim válasza:
Ez tőled függ. Ha úgy érzed igen, akkor támogasd.
Ha van egy vagy több olyan program, ami mondjuk szabad szoftver és régóta használod, szereted, segített megoldani a problémákat, akkor szerintem pár ezer Ft-al megéri támogatni őket, ha megteheted.
Főleg ha munkára használod.
2/3 anonim válasza:
Az ingyenes cuccok általában nem kereskedelmi célokra ingyenesek, hanem otthoni és oktatási célokra. Szóval igen, illene.
3/3 anonim válasza:
Ez attól függ... A GNU/Linux rendszerek és a legtöbb GPL licences szoftver amelyik ingyenes az épp úgy ingyenes magán és üzleti célú felhasználásra is. Vannak kivételek persze, de szabad szoftverek esetében nem az a jellemző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!