Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan javítható az OBS...

Hogyan javítható az OBS stúdióban?

Figyelt kérdés
Régi szalagos videókazettákat szeretnék digitalizálni. Van egy olyan problémám, hogy a program nem ismeri fel az eszközt. Odáig eljutottam, hogy a videorögzítő eszköz beállításainál az eszköznek OEM Device-nak kell, hogy legyen, eddig értem. Ezt nekem pirossal jelzi. Megpróbáltam kétszer is újratelepíteni a drivert, de sajnos az nem oldotta meg a problémát, keresztsor konfigurálásánál meg egyszerűen nem csinál semmit. Hogyan tudnék megszabadulni a fekete képernyőtől. Miért nem jelenik meg a lejátszóm a programban? Nagyon szépen megkérem az illetőt, aki tudja, az segítsen nekem, lépésről lépésre, nagyon egyszerűen, mert nem értem és nem tudok rájönni, hogy mi az oka.

#OBS stúdió, digitalizálás, probléma
tegnap 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy webkameraként látja az eszközt, próbáld meg így. Amúgy meg ha csak 1-2 szalagról van szó, inkább vidd el profikhoz digitalizáltatni.
tegnap 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
lehet, hogy jobban járnék, mert a neten is utánanéztem, de nincs semmilyen infó, ami alapján kiderülne a hiba oka, főleg, ha például sokféle oka lehet, biztos nem egyszerű rájönni, én már szinte mindent megpróbáltam, amit csak tudtam, de nem oldódott meg a probléma, más eszközöket érdekes módon felismer a program (pl. DVD lejátszót és Playstation fajtákat), szerintem a régi típusú szalagos videó lejátszó esete sokkal bonyolultabb, pedig az oktatóvideók alapján egyszerűnek tűnik, habár az csak egy dolog
tegnap 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A DVD már eleve digitális, azt nem kell digitalitálni, elég a tartalmát átmásolni a gépre (feltéve hogy házi videóról van szó, nem műsorosról). A VHS analóg, a rajta lévő jel közvetlenül hajtotta anno a képcsöves tévékben az elektronágyút. Minden digitális eszköznek ebből a jelből le kell szimulálnia, hogy mit tenne vele egy régi tévé, ennek a pontosságától is függ a végeredmény.
ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!