Miért törik fel a Spotify fiókomat?
Figyelt kérdés
Időnként kapok olyan e-mailt hogy valaki külföldről megpróbált belépni a spoti fiókomba. Volt már, hogy sikerült is, úgy vettem észre, hogy volt az előzményeim közt egy csomó ismeretlen zene, amit sosem játszottam le. Elsősorban az érdekelne, mire jó ez nekik?tegnap 23:46
1/3 anonim válasza:
Nem akar fizetni érte, inkább lopja. Btw változtasd meg a jelszavad, de ne olyanra amit máshol is használsz.
2/3 A kérdező kommentje:
De nekem sincs prémiumom :D
Mindig megváltoztatom valami teljesen újra, ha ilyen történik, mégis mindig előfordul
ma 11:37
3/3 anonim válasza:
Hiába változtatod meg, a felhasználód vagy emailed már tudják onnan pedig nem nehéz kényszerítve feltörni valamit, csak időbe telik.
A helyedben azonnal törölném, utána csinálnék másik fiókot és emailt is. Nem kockáztatnám meg, hogy mást is feltörjenek a kiszivárgott email miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!