Melyik a YouTube ReVanced hivatalos oldala?
Egy csomó oldalt ad ki, ahonnan elvileg le lehet tölteni, de nekem ez gyanús, hogy ennyi van. Nem akarok vírust benyelni a telefonomra kamu oldalakról származó APK-val.
Korábban, a másik telefonomra volt egy app, amiben le tudtam tölteni a YouTube ReVanced APK-t, azt hiszem, hogy ReVanced Manager, de most nem találom azt, csak valami patchert vagy mit. Ugyan áttehetném a másik telefonomról az APK-t, de azt régebbi verzió, mert már rég telepítettem, én meg frisset szeretnék.
Melyik lehet a hivatalos oldal? Ezt a ReVanced Managert a GitHubról töltöttem le, de nem adja ki azt a részt, ahol le lehet tölteni a YouTube ReVancedet. Ebben csak patch-elni lehet a sima appot, de én nem patchelni szeretnék, hanem a kész YouTube ReVanced appot megkapni.
#2 Például innen: [link]
Ettől még ez NEM hivatalos oldal, maguk patchelt apk-kat tesznek közzé. Megjegyzem én is őket használom mióta van a Revanced, Manager-ükkel tartom frissen, és eddig semmi bajom nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!