Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi tartja Messengeren az...

Mi tartja Messengeren az embereket?

Figyelt kérdés

Rengeteg kritikát* kap a Messenger, mégis az a legnépszerűbb üzenetküldő. Hiába lenne egy tökéletesen leprogramozott alternatívája, valószínűleg akkor is Messengeren maradna mindenki, mert ott éri el a legtöbb ismerősét. Pár "lázadó" haver pedig nem elég ahhoz, hogy minden ismerőst áttereljünk egy új appba, tehát továbbra is szükség van a Messengerre. Igaz? Vagy mi tartja a Messengeren az embereket, a sok-sok hiba ellenére?

* Pl. a Microsoft Store-ban is csupa negatív értékelést kapott:

[link]

És a Google Play is tele van elégedetlen Messenger használókkal:

[link]

nov. 25. 23:50
A kérdező szavazást indított:
Én elégedett vagyok a Messengerrel.
Én nem vagyok elégedett a Messengerrel, de nem tudom TELJESEN elkerülni.
Én már TELJESEN átszoktam más üzenetküldőre.
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Én szeretem, mert nem használ mindenféle idióta zajszűrőt, mint a felkapott discord, aminél a mondandók elejét rendszeresen nem hallom. A messengeren van némi zaj, de legalább rendesen hallani a beszédet, inkább ez legyen.
nov. 26. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Sok évig használtam -főleg külföldi kapcsolataimhoz- a Skype-ot, mindenféle gondom volt vele. Mióta áttértem a Messengerre nagyon ritka, hogy nem 100 %-os a kapcsolat.
nov. 26. 00:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ti inkább hívásra, videóhívásra használjátok? Én csak szöveges üzeneteket küldök általában, meg néha fotókat, hangüzeneteket. Én azért kötődöm a Messengerhez, mert minden ismerősöm ezt használja. Szóval ha mondjuk a Skype, vagy a Discord jobb lenne hanghívásokhoz, akkor is maradnom kellene a Messengeren, mert máshol nem érek el mindenkit. Bár ezek szerint a Messengeren a hangminőség is jobb, köszi az infót. Ha nagyon vacakolna nálatok a Messenger, pl. nem tudnátok megnyitni a régebbi üzeneteiteket, nem működne a keresés funkciója, időnként nem játszaná le a hangüzeneteket, lassan nyílna meg az app, kikapcsolt értesítések ellenére is csipogna stb., akkor le tudnátok cserélni? Ha ti is tapasztalnátok a sok zavaró hibát, akkor lenne jó alternatíva, amire átmenve teljesen leszokhatnátok a Messengerről?
nov. 26. 00:41
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

A facesek azon vannak. En csak azert hasznalom.

Ha ilyen adok veszek vagy barmilyen csoportban vagyok, mindenki messengeren ir

nov. 26. 04:32
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

Én a LINE-t használom.

Videohívás ég és föld a messengerhez képest.

Főleg, ha csoportos.

Most nemrég csináltam messengert, mert sajnos 10 emberből 9 nem hajlandó áttérni semmilyen alternatívára.

De nem vagyok vele megelégedve.

Instabil, néha nem mennek át üzenetek (főleg a képek) és néhány számomra praktikus funkció hiányzik, amit a LINE-ban megszoktam

nov. 26. 04:49
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Sokan használták régen a messenger lite appot is, de az is megszünt már. Valamivel stabilabb volt, mint a sima. Kevesebb funkció volt benne, de emiatt kevesebb bug is. Elment régebbi eszközökön is, kevés tárhelyet igényelve.
nov. 26. 05:34
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
És a vibert kevesen használják?
nov. 26. 06:15
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon nehezen futnak be új üzenetváltó/közösségi platformok. Ha azért vagy valahol, hogy ismerősökkel kapcsolatot tarts, nem sok értelme van olyan platformra menni, ahol ezek az ismerősök nincsenek jelen.

Ha TE átmész, folyamatosan megy a vernyákolás, hogy miért nem ott vagy, mint a többi, mindig külön kell neked üzengetni, elfelejtünk szólni, stb.

nov. 26. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Engem az tart ott, hogy a munkahelyem (pontosabban a kollégák ) ott kommunikálnak egymással.

Tíz éves a Fb profilom kb négy éve nem használom szóval nem fogadok el ismerős jelölést, nem is keresek senkit, max híreket olvasok néha, de ennyi. Messenger eszembe sem jutna, de az előző mh - em és a mostani is oda köt, ne kérdezzétek miért nem máshol akarják kommunikálni én sem értem.

Én szellemi munkát végzek és az iroda minden dolgozója benne van, de például az unokaöcsém vendéglátásban dolgozik egyetem mellett azt mondta nekik is ott megy minden ( beosztás stb.) úgyhogy szerintem sokan ezért használják még.

nov. 27. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!