Mi tartja Messengeren az embereket?
Figyelt kérdés
Rengeteg kritikát* kap a Messenger, mégis az a legnépszerűbb üzenetküldő. Hiába lenne egy tökéletesen leprogramozott alternatívája, valószínűleg akkor is Messengeren maradna mindenki, mert ott éri el a legtöbb ismerősét. Pár "lázadó" haver pedig nem elég ahhoz, hogy minden ismerőst áttereljünk egy új appba, tehát továbbra is szükség van a Messengerre. Igaz? Vagy mi tartja a Messengeren az embereket, a sok-sok hiba ellenére?
* Pl. a Microsoft Store-ban is csupa negatív értékelést kapott:
És a Google Play is tele van elégedetlen Messenger használókkal:
tegnap 23:50
A kérdező szavazást indított:
Én elégedett vagyok a Messengerrel.
Én nem vagyok elégedett a Messengerrel, de nem tudom TELJESEN elkerülni.
Én már TELJESEN átszoktam más üzenetküldőre.
4 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én szeretem, mert nem használ mindenféle idióta zajszűrőt, mint a felkapott discord, aminél a mondandók elejét rendszeresen nem hallom. A messengeren van némi zaj, de legalább rendesen hallani a beszédet, inkább ez legyen.
2/3 anonim válasza:
Sok évig használtam -főleg külföldi kapcsolataimhoz- a Skype-ot, mindenféle gondom volt vele. Mióta áttértem a Messengerre nagyon ritka, hogy nem 100 %-os a kapcsolat.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ti inkább hívásra, videóhívásra használjátok? Én csak szöveges üzeneteket küldök általában, meg néha fotókat, hangüzeneteket. Én azért kötődöm a Messengerhez, mert minden ismerősöm ezt használja. Szóval ha mondjuk a Skype, vagy a Discord jobb lenne hanghívásokhoz, akkor is maradnom kellene a Messengeren, mert máshol nem érek el mindenkit. Bár ezek szerint a Messengeren a hangminőség is jobb, köszi az infót. Ha nagyon vacakolna nálatok a Messenger, pl. nem tudnátok megnyitni a régebbi üzeneteiteket, nem működne a keresés funkciója, időnként nem játszaná le a hangüzeneteket, lassan nyílna meg az app, kikapcsolt értesítések ellenére is csipogna stb., akkor le tudnátok cserélni? Ha ti is tapasztalnátok a sok zavaró hibát, akkor lenne jó alternatíva, amire átmenve teljesen leszokhatnátok a Messengerről?
ma 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!