Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Outlook programban hogyan...

Outlook programban hogyan kell archiválni?

Figyelt kérdés

Találtam rá segítséget és megoldási lehetőségeket, de egyik sem az a metódus volt ahogy én szeretném.

Anno már egyszer csináltam, de sajnos elfelejtettem.

Lényeg, hogy a levelezőben jelenleg aktív mappák közül szeretnék egyet archiválni, mert a fiókom megtelik.

Anno úgy csináltam, hogy lényegében úgy lett archiválva a mappa, hogy utána az a mappa a gépről fel lett csatolva az asztali programhoz, így nem foglalja a helyet a tárhelyből, de a gépen lévő Outlook programban könnyen elérhető. Anno az rémlik, hogy valahogy létrehoztam egy ilyen archive mappát vagyis inkább mintha fiók lenne és abba másoltam át az aktív mappából mindent, majd töröltem az eredetit. De már nem emlékszem hogyan.

Ha esetleg valaki tudja kérem segítsen ki.

Köszönöm!

nov. 25. 10:50
 1/1 Farkas999 ***** válasza:
Írd be a súgóba az "archiválás" szót és rengeteg lehetőséget találsz!
nov. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!