Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Call of duty 4 . exe hiba és...

Call of duty 4 . exe hiba és hang megszünés. Miért?

Figyelt kérdés

gép adatok:

2,8 ghz cpu (2core)

ati hd 4850

2GB RAM

windows 7

A probléma a következő: a cod4 game közben gondol eggyet, és beakad a hang majd megsüketül a komplett windows. minden hang elszál, és nem tok kilépni a cod-ból mert leave game után megfagy. szval ctrl+alt+del

másik: iwmp3.exe hibát észlel ezért leáll << ez bármikor előfordulhat, az utobbi időben volt már h közvetlen az ikonra kattintás után.

-újra raktam a codot

-hangkarit, directX-et

-prioritással is hülyéskedtem + mindenféle kompatibilitásban futattam a játékot.

sose csinált iet, az elmult 2 hétbe megőrült... a windowst nem rakhatom ujra, sok adat veszne el.

2010. nov. 5. 21:05
 1/4 anonim válasza:
Nekem is nagyából ugyan ezek vannak a gépembe de a cod4 még is fut. Lehet hogy rosszul töltötted le a játékot, vagy ha origi akkor nem tudom.
2010. nov. 5. 22:23
 2/4 anonim válasza:

Vezérlőpult --> Hardver és hang ---> Hang

ott jobb klikkel jelenítsd meg az összeset és valamelyiket azt hiszem engedélyezni kell ami le van tiltva. Talán Stereo Mixer vagy hasonló nem emlékszem.

2010. nov. 6. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:

sokadik letöltött razor-os verzió. majd lehet ha másikat szedek le talán nem, de a poén az h ma már crysis-nél is ezt csinálta ez a gané.. :S

a hangoknál meg kipróbáltam mindenhogy, engedélyezve a stereo mixer, meg letiltva. de egyik se vált be

2010. nov. 6. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:

nah, most 1 ideje nem rinyál.

kiportalanitottam a komplett gépet az utolsó csavarig, és 2% -ot levettem a proci teljesítményből biosba. sztem melege volt.. vagy már nem birja azt a teljesítményt mint eddig.

2010. nov. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!