Lightroom lightroom classic helyett?
Figyelt kérdés
Előfizettem a lightroomra és telepítettem a laptopomra. Ennek a jelölése LR az asztalon LRC helyett, de én nem is láttam a letöltésnél olyan lehetőséget hogy a classicot lehessen telepíteni. Nem tudom hogy igaz-e, de valahol olvastam hogy a classic már nem is létezik. Ez igaz?
Másik dolog hogy nagyon lassan tölt be minden, vannak videók erre a youtubeon hogy mit kell beállítani de így sem jó, egy év kivárni bármit is. Bárhol elakadok és megnézném egy videóban, a 90%-a classic szerint van. Még az importálást sem lehet rendesen megcsinálni, az tény hogy nem vagyok profi de itt valami akkor sem jó, ráadásul fizetek érte. Tudnátok segíteni?
nov. 24. 14:16
1/2 anonim válasza:
Nekem ott van a Creative Cloud kliensben.
2/2 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm! Erre akkor külön kell előfizetni és lemondani a lightroomot ha ezt használnám inkább?
nov. 25. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!