Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 2013-ban volt Vanced YT?

2013-ban volt Vanced YT?

Figyelt kérdés
Én 2013-ban kaptam az okostelenomat. Én Bluetooth hangszórón a YouTube-ról egy lejátszási listát szeretnék lejátszani! Amikor reklám van, azt még csak-csak meg tudom oldani, hogy megvárom a reklám végét. Azonban amikor megszakítja a lejátszást a Chrome, s kiírja, hogy ,,A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?", akkor egy szolgára lenne szükségem, aki ráteszi az ujját az IGEN-re. Én korlátozva vagyok, s ezért olyan applikációkat kell használnom, amelyek 2013-ban voltak. Ha anyukámmal beszélnék, ő azt mondaná, hogy ,,Annak örülj, hogy egyáltalán van okostelefonod!"

ma 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Miben vagy korlátozva? Nem tudod lenyomni az 'igen' gombot, vagy nyűg megcsinálni? 20-30 ezerért már lehet venni alap kínai okostelefonokat, amiken az utóbbi 1-2 Android verzió fut. Ahogy a Youtube Prémium is egy lehetőség, ha semmi más nem működik. A 2013-as telefont előbb-utóbb el kell engedned, mert vészesen elavult lesz és évről évre egyre korlátozottabban használható.
ma 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Válasz: ha pl. takarítom a fürdőszobát, vagy mosogatni akarok, s közben akarok a YouTube-ról lejátszási listát lejátszani, akkor rossz, hogy a Chrome megszakítja a lejátszást, s kiírja, hogy ,,A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?"
ma 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:

"2013-ban volt Vanced YT?"

Nem:

"Initial release: February 21, 2017"

[link]

ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!