Steamen megvásárolt Sims 4 miért nem indul?
Kezd egy kicsit elegem lenni őszintén szólva mostmár abból hogy a steames eredeti játékomat egészen konkrétan képtelen vagyok működésre bírni. Tart mindez már egészen konkrétan idén nyár eleje óta amikoris egy újonnan érkező frissítés teljesen szétzilálta a játékomat. Sokáig nem is volt már kedvem vele foglalkozni, ma szántam rá időt hogy akkor majd most hátha rendben lesz, ugyanis azóta érkezett már ismét újabb frissítés és azt reméltem hogy ez talán megoldja majd a problémát.
Az alábbi hibaüzenetet írja ki a gép amikor megpróbálom elindítani a játékot:
Ehhez a fájlhoz nem tartozik társított alkalmazás ennek a műveletnek az elvégzéséhez. Telepítsen egy alkalmazást, vagy ha már telepítve van egy, hozzon létre társítást az Alapértelmezett alkalmazásbeállítások lapon.
Van esetleg valakinek bármilyen tippje hogy mi állhat ennek a hátterében amikor semmit nem állítgattam sehol át? A legbosszantóbb az egészben a tudat hogy nekem pénzem van a játékban a kiegészítőim révén. És az ember elvárná hogy ha már pénzt áldoz valamire az normálisan legyen képes működni.
Megjegyzem, nyár elején is rendelkeztem már kiegészítőkkel akkor amikor még futott a játék normálisan tehát az egészen biztosan nem lehet a gond forrása. Főleg hogy azok is mind eredeti vásárolt kiegészítők.
Illetve tettem próbát más, szintén steames játékkal is ami pedig érdekes módon probléma nélkül el is indult.
Értelemszerűen volt a fejemben az újratelepítésnek a lehetősége, de azért reménykedtem benne hogy nem kell az egész játékot újrategyem és hogy létezik olyan megoldás a problémára amivel nem vész el feltétlenül minden amit eddig a játékban elértem.
Már amennyiben erre gondolsz. Ha nem akkor megköszönném hogyha kifejtenéd hogy ezt hol is tudom pontosan megtenni ugyanis nem igazán értek a programfájlokat érintő dolgokhoz. Olyanba meg nem fogok belenyúlkálni saját kút főből amihez tudom hogy nem értek.
"amivel nem vész el feltétlenül minden amit eddig a játékban elértem."
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Mentéseket egyébként is lehet backupolni, csak megsúgom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!