"A windowst a Microsoft fiókjához kapcsolt digitális licencel aktiválták" ezt felfogja ismerni a Win11?
Figyelt kérdés
Sziasztok azt már a gugliból kinyomoztam , hogy jogtiszta win10-re ingyen mehet a 11. Azt irja a gépem amit fent a cimben irtam, nem is kaptam semmi kuulcsot a géphez bekapcsoltam, beállitottam amiket kért (már nem emlékszem mit 3 éve volt csak végig nyomtam), ki is irta, hogy a windowst aktiválta és használatra kész. A kérdésem a gépem jogosult a 11-re frissiteni. Ezzel a win10 aktiváló kóddal amivel a 10-es regisztrálta magát, müködni fog a 11 es is? (még egyszer leirnám teljesen eredeti jogtiszta win, a gépen volt amit vettem). Elvileg semmit sem kell tennem, ha frissitek a 11re ugyanúgy felismeri a digitális licenct mint a win10? köszönöm szépennov. 17. 17:29
1/4 anonim válasza:
Igen jogosult vagy. A régi kód megszünt amint digitális licenszre váltottál.
Amint frissíted vagy telepíted, automatikusan beaktiválódik ugyanazon lapon.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia ezt nem értem milyen régi kód szünt meg? Semmilyen kódot nem kaptam, mint irtam beállitottam a gépet, ki irta, hogy a licensz aktiválva van vagy ilyesmi és használatra kész a rendszer. A lényeg, akkor ezek szerint ha frissitek a win 11 re akkor az is felfogja ismerni a gépembe integrált aktiváló kuulcsot?
nov. 18. 15:42
3/4 anonim válasza:
"milyen régi kód szünt meg?" Ez: "Ezzel a win10 aktiváló kóddal amivel a 10-es regisztrálta magát"
De mivel se azt nem árultad el milyen gép (előtelepített winnel vett, vagy te raktad össze alkatrészekből), se hogy honnan vetted a wint, nem lehet mit mondani, de felesleges is ezt tovább tárgyalni.
Ugyanazon lapon nem kell tenned semmit. Frissíted v újratelepíted. Ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Többször irtam,,, végig nyomkodtam a gép beállitását igy a win-t is és kész. Bocsi azt hittem egyértelmü rendes üzletbe vett laptop előtelepitett jogtiszta win10-el, rajta volt, kért pár beállitást amikor elősször bekapcsoltam a gépet, már nem tusom mit, microsoft imélcimet pl, majd valamit ki irt, hogy aktiválta a licencet stb. Bocsi máshogy nem tudom leirni, tehát a számitógépen volt a WIN10 jogtiszta eredeti win-es boltban vett laptop. A gép kijelzi, hogy feltehetem a 11 et. Tehát a kérdés, azt az aktiváláló valamit felismeri a win 11 is amit a windows 10 is felismert?
nov. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!