Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 2-t miért nem...

Battlefield 2-t miért nem tudok Windows 7-re telepíteni?

Figyelt kérdés
32 bites Win. 7 Ultimate-em van. Amikor elindítottam a telepítést kiírta hogy XP-n lett tesztelve, de elindult. Ám amikor a legelső rovátka megjelent a letöltősávban nem mozdult tovább, csak elindult a DVD majd leállt, és így tobább... A játék persze eredeti.
2010. nov. 5. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én is 32 bites win7 el rendelkezek!

nekem is megvan a battlefield 2 eredetibe!

Nekem is volt ilyen gomdom és a kompatilitást kellet álitanom és utána simán ment:)

2010. nov. 7. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a "régebbi" játékokat már nem lehet Win7-re vagy Vista-ra telepíteni.

(persze ez nem biztos, csak valahol valami ilyesmit olvatam)

2010. nov. 7. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

itt nem egy dos-os játékról van szó :P

kompatibilitást átállítod, akkor lehet, hogy menni fog

2010. nov. 7. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez fura. Nekem is win7 32bit-es ultimate-em van, és erdeti BF2, de nálam semmi gond nem volt telepítésnél (pedig 2-szer is telepítettem 1 hónapon belül), nem kellet kompatibilitást állítani. A gond a modokkal volt. Ott már az .exe-t át kellet nyomnom xp módba.
2010. nov. 8. 01:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Noob kérdés lehet, de ezen a kompatibilitást hol lehet átállítani?
2010. nov. 8. 07:28
 6/8 anonim ***** válasza:
a programon nyomsz egy jobb egér gombot tulajdonságok és ott van de itt egy kép [link]
2010. nov. 8. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:
De ehhez már az kell, h fel legyen telepítve. Viszont mint írtam, az a probléma, h már a telepítés megakad...
2010. nov. 9. 10:30
 8/8 anonim válasza:

Nos!

Nekem Win7 ullimited 32bit van fenn.

Én meg vettem a Battlefield 2 deluxe editiont és felraktam!

Nekem tökéletesen fut a játék!

2010. nov. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!