Linuxra van valamilyen normális kamera alkalmazás?
A lapotopomon van egy linux mint 21.3 LTS verzió. Tisztán használom, szeretnék egy normális kamera alkalmazást, amelyen van lehetőség egy nyomorult pause opcióra. Kipróbáltam a cheese, kamoso, webcamoid, gucview, programokat. Egyikben sem találtam egy szerencsétlen pause opciót, ez hihetetlen és baromi idegesítő! A win 10-ben van egy tök egyszerű kis kamera alkalmazás és ott van mellette a stop mellett egy pause gomb. Miért ennyire nehéz egy ilyen triviálisan egyszerű opciót odatenni a grafikus felületre.
Ha valaki tud megoldást megköszönném, mert ezzel szívok már lassan egy hete, hogy a külső hdd-ről bootoltatom a win-t, csakhogy tudjak csinálni egy szerencsétlen videót.
Köszi nem is tudtam, hogy van benne ilyen funkció.
VLC-vel működik.
A vlc mégsem jó, elindítja a videót és van hang is. Ellenben pont a lényeg, a pause opció nem működik rajta. Hiába nyomok rá, ugyanúgy beleveszi a videóba, és késleltetéssel lehet csak utána lestoppolni.
Az OBS-t még megpróbálom, ha az sem jó akkor esetleg wine, vagy play on linux hátha onnan be tudom szerezni, ha az sem megy akkor lehetséges felrakom a win11-et.
Egy ilyen triviálisan egyszerű gombot nem bírtak odatenni ez számomra hihetetlen, vannak jó dolgai a linuxnak, de sokszor egy banális dologért, amit illene megtenni rengeteget kell szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!