Fifa 09. Van megoldás?
A helyzet a következő.
Játék közben alkalmazáshibával kilépett a játékból.Azóta csak a játék elején lévő demót játssza le és utána kilép windowsba.Tehát nem indul.
A következőket csináltam.
Csináltam egy rendszervisszaállítást,hátha a rendszerben baszódott el valami.Nem segített.
Kitöröltem (Revo uninstaller).Újraraktam.A saját Iso fáljából(tehát az egészet előlről).
Akkor is ugyan ott áll meg.
Azon gondolkodom hogy az eredeti tehát ISO fájllal nem lehet baj hiszen nem arról fut hanem már a telepített játékról.
Ha leszedek egy másikat valahonnan attól félek hogy azzal is úgy járok.
Hozzáteszem nem gyári a játék hanem Crack-elt, de eddig semmilyen bajom nem volt vele.
Én még verziót megpróbálnék:
1. Lehet, hogy a DirectX halt meg. Töltsél le egyet, és tedd fel újra. (Esetleg még a VGA driverrel ugyanez, de szerintem erre kicsi az esély)
2. Rendszervisszaállítás után húzd ki a netet, és úgy próbáld telepíteni és játszani. (Bár nem tudom van-e netes másolásvédelem benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!